Verenigingsadviseurs Marieke en Daniël.
Verenigingsadviseurs Marieke en Daniël. Rodney Photography
Sporten in Amersfoort

Flexibel sporten met Inviplay van SRO

18 september 2023 om 17:37 Zakelijk

AMERSFOORT De keuze hebben hoe je gaat sporten, wanneer en waar geeft je veel flexibiliteit. Dat is precies wat Inviplay biedt. Het is een kwestie van downloaden en je kan kiezen uit een fantastisch sportaanbod bij jouw in de buurt.

Arnoud J Spaaij

Een flexibel sportaanbod past steeds meer bij onze manier van leven. Geen verplichtingen vanuitclubverband of vast lidmaatschap. De Verenigingsadviseurs van SRO in Amersfoort komen bij veel Amersfoortse sportclubs over de vloer en bieden maatwerk in het adviseren van clubs, ook op het gebied van flexibel sportaanbod.

KIEZEN

De gratis app Inviplay wordt al succesvol gebruikt in andere steden in Nederland, weet Daniël Jellema. Samen met Marieke Koudijs staat hij sportverenigingen, sportlocaties en sportclubs bij om hun sportaanbod in de app Inviplay te zetten. „Het aanbod is gericht op de Amersfoortse sporter , die wellicht een nieuwe sport wil uitproberen, met vrienden wil sporten of juist nieuw is inde stad en mensen wil ontmoeten. Als vereniging bepaal je zelf wat je aanbiedt en, voor welke prijs”, legt Marieke Koudijs uit, „Als Verenigingsadviseurs adviseren we daar ook in. Voor de vereniging of sportclub kan het gaan om ledenwerving met een leuk lidmaatschapsaanbod. Maar ook zijn sportvelden te combineren met verenigingen die een heel ander programma hebben of een andere doelgroep, zoals een bootcamp clubje die gebruik maakt van een voetbalveld.“

GRATIS APP

De app is voor sporters gratis te gebruiken. Het is een kwestie van downloaden, aanmelden en het beschikbare aanbod bekijken. Eenmaal gekozen voor een sportief moment dan zijn een paar klikken genoeg om vrienden uit te nodigen of zelf te reserveren. Je betaalt alleen wat de vereniging vraagt voor die bepaalde training. Trainingen en lidmaatschappen betalen kan online via iDeal en, heel fijn, gewoon per keer en alleen voor waar je gebruik van maakt.

MET EEN KLIK

Sporters in Amersfoort kunnen met de app hun persoonlijke manier van sporten naar wens indelen. „Kosten, tijd en locatie worden aangeven en zo zit je niet vast aan een wekelijks terugkerende tijd. En een vast lidmaatschap is ook een keuze op deze manier,“ benadrukken de Verenigingsadviseurs, „We hopen natuurlijk wel dat ze de losse trainingen en de vereniging zo leuk vinden, dat ze uiteindelijk wel lid worden van de vereniging.“

Op de website inviplay.nl is alle informatie te vinden. De app is gratis te downloaden via de gebruikelijke app stores. De Verenigingsadviseurs leggen graag verder aan verenigingen en clubs uit hoe te participeren. Met een berichtje naar sportvereniging@sro.nl maak je contact.

Deze advertorial wordt u aangeboden door SRO en maakt deel uit van onze commerciële sportspecial ‘Sporten in Amersfoort’. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie