Fruitkist.nl maakt gezonde keuzes gemakkelijk en toegankelijk.
Fruitkist.nl maakt gezonde keuzes gemakkelijk en toegankelijk.

Fruitkist.nl slaat aan bij ondernemers

21 juni 2023 om 10:59 Partnercontent

EDE Drie jaar geleden startte Fruitkist.nl met de bezorging van werkfruit. Via een netwerk van regionale partners is dit gezonde initiatief inmiddels uitgerold over  heel Nederland.  

Fruitkist.nl biedt landelijke service door een netwerk van regionale leveranciers. Zo bieden zij dé oplossing voor bedrijven die hun werknemers willen voorzien van gezond en vers fruit op het werk. Met flexibele abonnementen en bestellingen die eenvoudig online te plaatsen zijn, maakt Fruitkist.nl gezonde keuzes gemakkelijk en toegankelijk. 

Een netwerk van regionale partners bezorgt vers fruit bij bedrijven

VERSHEID EN KWALITEIT

Dankzij de samenwerking met regionale partners komt het fruit altijd van dichtbij, waardoor versheid en kwaliteit gegarandeerd zijn. Fruitkist.nl biedt abonnementen aan in diverse soorten en maten. Bedrijven kunnen die abonnementen eenvoudig pauzeren tijdens bijvoorbeeld vakanties, zonder vast te zitten aan langdurige contracten. Het abonnement kan worden aangepast aan de behoeften van de werknemers, wat zorgt voor tevredenheid op de werkvloer.

LANDELIJKE DEKKING

Bedrijven met meerdere vestigingen verdeeld over Nederland kunnen door de landelijke dekking heel eenvoudig alles in één keer bij Fruitkist.nl regelen. Zo wordt ingespeeld op de vraag van veel medewerkers bij bedrijven. Die willen tegenwoordig ook gezondere alternatieven dan een snoep- of snackautomaat. Veel bedrijven hebben geen kantine of catering meer en willen zo’n gezonde snack graag stimuleren onder het personeel. Het fruit wordt mooi in kistjes gepresenteerd en klanten kunnen door Fruitkist.nl geleverde displays neerzetten waar de kistjes in geplaatst worden.

BESTELLINGEN PLAATSEN

Bestellen bij Fruitkist.nl gaat snel en gemakkelijk. Op fruitkist.nl kunnen bedrijven de prijzen bekijken en moeiteloos online bestellen. Bovendien biedt Fruitkist.nl maandelijkse betalingen achteraf aan, waardoor het administratieve proces vereenvoudigd wordt. 

LEVERINGEN 

Fruitkist.nl levert al vanaf 30 stuks fruit per kist. De samenstelling van het fruit kan per kist worden aangepast. Op de website staan de tarieven per aantal en soorten fruit vermeld. Leveringen vinden wekelijks plaats op maandag en woensdag, afhankelijk van de omvang van de bestelling of het bedrijf. 

Fruitkist.nl streeft naar duurzaamheid door fruitkisten te hergebruiken. Hiermee wordt de milieu-impact verminderd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie