Het team van Voetbalshop vindt het leuk mensen te voorzien van de nieuwste sportmode.
Het team van Voetbalshop vindt het leuk mensen te voorzien van de nieuwste sportmode. Arnoud J Spaaij
Sporten in Amersfoort

Voetbalshop heeft alles in huis

19 september 2023 om 09:24 Zakelijk

AMERSFOORT Altijd zijn de nieuwste trends, schoenen en kleding beschikbaar. Voetbalshop in Amersfoort biedt de sporter alles als het gaat om sportkleding en accessoires. Meer dan dat. Ook voor clubs, verenigingen en sportcentra heeft Voetbalshop alles in huis.

door Arnoud J Spaaij

„En voor iedereen. Er is voor elk wat wils”, lacht Remco Claessens als hij wordt gevraagd naar de specialiteit van de winkel in het hartje van de stad. Voetbalshop voert alle bekende merken en heeft alle nieuwe trends. „Grote sportclubs zoals Manchester, Barcelona en ook de grote Nederlandse clubs als Feijenoord en Ajax wisselen per seizoen van tenue. Met name hun uit-tenue wordt in de aangepaste clubkleuren uitgebracht. Die kleding hebben wij altijd beschikbaar.“ Wat onverhoopt niet in de winkel ligt kan via de online console bekeken worden. „Dat is ons magazijn. Alles kan natuurlijk ook via de webshop geleverd worden,“ zegt Claessens.

Voetbalshop voert de grote bekende merken. Daarnaast heeft de winkel ook een ruim aanbod in het budgetsegment. „Dat varieert sterk”, bevestigt Claessens, „Je kan bij ons ook voor uitstekende kleding en schoenen terecht vanaf een zestig tot zeventig euro.“ Tijdens bepaalde evenementen merkt Claessens doorgaans een extra toeloop. „Met een finale wordt het inderdaad drukker in de winkel. Toch spreidt het ook en gaat de drukte mee met andere dingen zoals een nieuw model schoenen. Predator van Adidas, Mercurial van Nike en bijvoorbeeld Future van Puma zijn modellen die hier in de winkel staan en waarvan we weten dat er meer belangstelling voor is.“

„Voetbalshop heeft alles”, zegt Claessens en daarmee duidt hij op alles rond sport. Met collega’s Kenneth van Maarschalkerweerd en Jacco Bouwman verzorgt hij eventueel de inrichting van sportfaciliteiten. „We leveren veel meer. Denk aan trainingsaccessoires als ballen, cornervlaggen en ook wedstrijdballen. Die kunnen we bedrukt met kleuren en of logo’s leveren. Zo doen we teamkleding met sponsors erop. Ieder seizoen staan we weer klaar om de contractclubs te voorzien van hun clubkleding. Dat doen we voor voetbalclubs door heel Nederland maar ook voor badmintonverenigingen of bijvoorbeeld in de zwemsport.“

Voetbalshop is zeven dagen in de week open. „Dat vinden we een service die past bij onze doelgroep. Sporten kan eigenlijk op ieder moment en dan is het fijn als je ook op ieder moment in de winkel terecht kan.“ Voetbalshop gaat op zondag en maandag om 12.00 uur open. De rest van de week om 10.00 uur. Op donderdag is er ook koopavond tot 20.00 uur. Zaterdag en zondag is Voetbalshop open tot 17.00 uur, verder tot 18.00 uur.

Voetbalshop
Langestraat 68, 3811AJ Amersfoort
www.voetbalshop.nl - 033 202 42 10

Deze advertorial wordt u aangeboden door Voetbalshop en maakt deel uit van onze commerciële sportspecial ‘Sporten in Amersfoort’. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie