De winkel van Voetbalshop Amersfoort staat vol met de nieuwste voetbaltrends.
De winkel van Voetbalshop Amersfoort staat vol met de nieuwste voetbaltrends. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Nieuwe winkel van Voetbalshop.nl in de binnenstad

3 februari 2023 om 14:45 Zakelijk

AMERSFOORT Wie de laatste trends in voetbalkleding, -schoenen en accessoires zoekt, hoeft dat niet alleen meer te doen op voetbalshop.nl. Midden in de stad is nu een filiaal van de voetbalspeciaalzaak geopend waar de schoenen van CR7 gewoon in de schappen staan.

De rode loper lag natuurlijk languit voor de deur bij de opening. Remco Claessens en Kenneth van Maarschalkerweerd ontvangen hun klanten vanaf het eerste moment met open armen, vooral omdat iedereen die de winkel binnenkomt wel een sportliefhebber is. 

BEKENDHEID Zowel Claessens, trainer bij FZO Zeist en vanaf volgend seizoen bij SEC Soest, als Van Maarschalkerweerd, die alle nieuwe modellen en ontwerpen van de grote sportmerken in de voetbalwereld paraat heeft, vindt het prachtig als er sporters de winkel binnenlopen. „We zijn hier in Amersfoort nog maar net open en nu al weten zoveel mensen uit de omgeving ons te vinden. Voetbalshop.nl heeft natuurlijk een heel grote bekendheid, we leveren aan talloze voetbalclubs sportkleding. En omdat we die kleding in onze eigen drukkerij bedrukken met het clublogo en de sponsors, weten heel veel clubs ons te bereiken. Omdat we met negentien winkels lokaal in heel Nederland aanwezig zijn leveren we bijvoorbeeld ook bedrijfskleding”, vertelt Claessens. 

Wij hebben de allernieuwste modellen voetbalschoenen klaarstaan

RAMSELAAR EN VAN DEN BROM In de nagelnieuwe winkel in de Langestraat prijken alle grote merken uit de sportwereld. „We zijn sinds half januari open en erg blij met de plek waar we zitten. We zijn hier uitermate goed bereikbaar en met een speciaal cadeautje voor onszelf want achterin ons pand ontvangen we sportclubs in onze multimediaruimte en daar hebben we fantastisch uitzicht op de weekmarkt. In de winkel we hebben het nieuwste van alle bekende sportmerken. Adidas, Nike of Puma staan hier in de winkel en kunnen we uit voorraad leveren”, geeft Claessens aan. En dat het om de nieuwste producten gaat bevestigt zijn compagnon: „We bedienen en ontzorgen vanuit onze winkel de clubs in de regio met kleding en accessoires. Ook sjaals en andere club-merchandising. We zorgen dat de gewenste spullen tijdig geleverd worden. In de winkel zijn daarnaast ook de kledinglijnen en voetbalschoenen beschikbaar die horen bij topvoetballers zoals Ronaldo en Messi. Wij hebben de allernieuwste modellen voetbalschoenen in de doos klaarstaan en op de release-datum gelijk ter beschikking in de winkel. Die kunnen liefhebbers hier in de winkel kopen vanaf het eerste moment dat het beschikbaar is.” 

GROTE NAMEN In de winkel ontvangen Claessens en Van Maarschalkerweerd met enige regelmaat grote namen uit de voetbalwereld. „Bart Ramselaar was hier al en zodra hij in Nederland is verwachten we John van den Brom. Net als de nieuwste productaankondigingen laten we weten wanneer ze er zijn via Instagram op @voetbalshopamersfoort.” 

(Voetbalshop Amersfoort, Langestraat 68, 3811 AJ Amersfoort)

Deze advertorial wordt u aangeboden door Voetbalshop.nl. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl

Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie