Maand van de Duurzaamheid afgerond maar korting geldt nog twee weken langer voor inwoners van Amersfoort.
Maand van de Duurzaamheid afgerond maar korting geldt nog twee weken langer voor inwoners van Amersfoort. Youen

Samen naar een duurzaam Amersfoort met zonnepanelen van Youen

14 juni 2023 om 12:15 Zakelijk

AMERSFOORT De afgelopen maand stond voor de gemeente Amersfoort verduurzaming centraal. Installatiebedrijf Youen organiseerde de Maand van de Duurzaamheid om inwoners te stimuleren tot het verduurzamen van hun woning. Dat is gelukt! ,,Men heeft zich massaal ingeschreven en zo de collectieve korting hoog op laten lopen”, aldus Jan Hein Blom, directeur van Youen. Samenwerken loont dus echt. Tijdens de Maand van de Duurzaamheid hebben Amersfoorters samen toegewerkt naar een flinke korting op hun zonnepanelen, waar nu dus ook andere inwoners van de stad van kunnen profiteren. ,,Met elke deelnemer die zich inschrijft loopt het voordeel hoger op, door het succes van de actie is de korting per paneel opgelopen tot het maximale bedrag”, geeft Blom aan.

Youen is al bijna tien jaar een betrouwbare naam in de zonnepanelen industrie. ,,Met kennis van de producten en kundige installateurs hebben we op talloze woningen en bedrijven efficiënte zonnesystemen geïnstalleerd. Dit doen we met een strak veiligheidsprotocol, eigen gecertificeerd personeel, producten met een hoge kwaliteit en een fabrieksgaranties tot wel dertig jaar. Youen is een erkende social enterprise door hun maatschappelijke bijdrage. Samen werken we aan een duurzame toekomst voor onze omgeving.”

PROFITEER TOT 30 JUNI

Om het succes van de actie te vieren biedt Youen de inwoners van Amersfoort de kans zich aan te sluiten bij de, door mede inwoners, opgebouwde korting. ,,Na het aanmelden voor de actie wordt er een persoonlijk adviesgesprek ingepland. Onze experts maken een offerte op maat met hierin de korting van gegarandeerd 30,00 euro per paneel verwerkt. Samen bespreken jullie de offerte, pas dan beslis je.”
Deelnemen kan via youen.nl/amersfoort. ,,Zo kun je zo snel mogelijk jouw eigen energie opwekken en maken we samen de wereld een stukje beter”, zegt Blom. Telefonisch een afspraak inplannen? Bel naar 085-822 2460 en spreek direct met een aankoopbegeleider.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie