Vanwege het grote succes is de actie verlengd tot 15 april 2022.
Vanwege het grote succes is de actie verlengd tot 15 april 2022. Youen
Ondernemer in Beeld

Maand van de Duurzaamheid Amersfoort verlengd

29 maart 2022 om 08:30 Zakelijk

AMERSFOORT Zelf stroom produceren met zonnepanelen van Youen is duurzaam en bespaart kosten. Iedere zonnestraal op jouw zonnepaneel geeft direct rendement. In de afgelopen maand zijn er naar aanleiding van de Maand van de Duurzaamheid in Amersfoort e.o. vele aanmeldingen geweest. Door het grote aantal deelnemers kochten deze woningeigenaren een zonnepaneleninstallatie van Youen met flinke korting. Dit heeft direct invloed op de terugverdientijd van het systeem.


Samenwerken loont. Dat kunnen vele medebewoners bevestigen. Zo zetten zij zich samen in voor een groene toekomst met eigen opgewekte duurzame stroom. Vanwege het grote succes is de actie verlengd tot 15 april 2022. Tijdens de Maand van de Duurzaamheid levert de lokale zonnepanelen installateur Youen goede installaties met langjarige garanties voor een goede prijs. De eigen monteurs van Youen zijn ervaren en gecertificeerd. Daarmee wordt kwaliteit gewaarborgd.

HOGE OPBRENGST, GOEDE GARANTIES Het in Nijkerk en Zeewolde gevestigde Youen werkt zo veel mogelijk met Nederlandse leveranciers en kiest voorkwaliteit met partijen als Draka en Van der Valk. Het bedrijf is geaccrediteerd Social Enterprise vanwege haar maatschappelijke bijdrage. Dat biedt veel zekerheid. Een aankoopbegeleider van Youen maakt een plan op maat op basis van jouw situatie en wensen. Zo krijgt iedereen een gepersonaliseerde offerte die precies past. Daardoor krijg je een kwalitatief onderscheidende installatie voor de juiste prijs. Je kunt je eigen dakplan alvast maken op onze website: www.youen.nl/dakplan.


AANMELDEN Wil jij ook nog gebruik maken van de korting tijdens de Maand van de Duurzaamheid? Schrijf je dan nog vrijblijvend in via www.youen.nl/amersfoort. Mocht je liever persoonlijk met een aankoopbegeleider contact hebben, kan dat ook. Mail naar verkoop@youen.nl of bel naar het nummer (085) 822 2460 en vraag naar Maarten Geboers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie