Al dertien jaar op rij is Toyota van Gent de winnaar van de Europese Ichiban-Award.
Al dertien jaar op rij is Toyota van Gent de winnaar van de Europese Ichiban-Award. Van Gent
Ondernemer in beeld

Van Gent de nieuwe Toyota-dealer in Amersfoort

Zakelijk

AMERSFOORT Al sinds 1978 is de familie Van Gent officieel Toyota-dealer met vestigingen in Ede en Veenendaal, en sinds 1 oktober ook in Amersfoort.

Uiteraard zijn alle Toyota-klanten van harte welkom voor een kennismaking. Van Gent nodigt daarom iedereen uit om kennis te komen maken. Veilig én goed verspreid, zodat er alle tijd voor iedereen is. Ook iemand die nog geen Toyota heeft is natuurlijk van harte welkom. De koffie staat klaar met daarbij een Amersfoorts keitje als lekkernij. Het vertrouwde team van medewerkers is gebleven en samen met de familie Van Gent zijn ze met veel enthousiasme van start gegaan. Van Gent is een familiebedrijf met een betrokken directie en een focus op de lokale markt. Al dertien jaar op rij is Toyota van Gent de winnaar van de Europese Ichiban-Award voor beste Toyota-dealer van Nederland op het gebied van klanttevredenheid. Zij gaan ook in Amersfoort hun uiterste best doen om dat waar te maken.

NIEUWE MODELLEN Toyota is veruit het grootste automerk ter wereld en doet het ook in Nederland ontzettend goed door de aantrekkelijke modellen met hybride aandrijving. Komend jaar krijgen ze ook nog drie nieuwe modellen in de showroom met de volledig elektrische bZ4x, de ruime Corolla Cross als nieuwe SUV en de geheel nieuwe Aygo X. Toyota kiest voor compacte auto met een hoge zit en het dynamische uiterlijk van een mini-SUV. Van de Aygo X gaat starten vanaf 15.999 euro en volgende week worden alle prijzen bekend gemaakt en kunnen de eerste klanten bestellen.

In deze maand december is het extra feestelijk bij Van Gent 

BEDRIJFSWAGENS Ook in bedrijfswagens heeft Toyota veel te bieden. De compacte PROACE-City en de grotere Toyota PROACE onderscheiden zich met vijf jaar of 200.000 kilometer garantie. De PROACEElectric is onlangs verkozen tot bestelauto van het jaar en heeft zelfs vijftien jaar garantie óf 1 miljoen kilometers op de batterij. Daarnaast heeft Van Gent altijd Land Cruiser en Hilux op voorraad staan.

Voor de toekomst zet Toyota vol in op elektrificering. Op dit moment is Toyota al het enige grote automerk dat nu al voldoet aan de strenge Europese CO2 eisen. Dit komt door het enorme aanbod van de geëlektrificeerde hybride modellen. Daarnaast komt Toyota de komende vier jaar met maar liefst zeven volledig elektrische modellen op de markt en investeert het héél veel in waterstof.

ACTIES EN PRIJZEN In deze maand december is het extra feestelijk bij Van Gent in Amersfoort met leuke acties en prijzen. Zo is elke Toyota welkom voor een gratis wintercheck, maak je kans op een jaar lang gratis rijden in een Toyota Yaris Hybrid of een ballonvaart én krijgt elke bezoeker een presentje.

Kijk voor alle acties en details op www.vangent.nl/welkombijdefamilie. Van Gent Amersfoort is te bezoeken op het vertrouwde adres aan de Ruimtevaart 4 aan de afrit 13 van de A1 naast het Van der Valk Hotel en de Mac Donalds. Telefonisch bereikbaar op 033-4220800 of kijk op www.vangent.nl.

advertentie