Tijdens de Maand van de Duurzaamheid verzorgt  Youen een informatieavond.
Tijdens de Maand van de Duurzaamheid verzorgt Youen een informatieavond. Youen
Ondernemer in Beeld

Informatieavond Youen over zonnepanelen

12 maart 2022 om 08:00 Zakelijk

AMERSFOORT Het zal zijn opgevallen dat Youen in Amersfoort en omstreken de Maand van de Duurzaamheid houdt. Door met elkaar samen te werken kan Youen in een keer een mooie hoeveelheid zonnepanelen installeren, waardoor kostenbesparingen leiden tot scherpere prijzen. Meedoen kan via een vrijblijvende inschrijving via www.youen.nl/amersfoort.

Zoals beloofd brengt samenwerken lagere prijzen. Hoe meer mensen zich inschrijven, des te hoger de korting wordt. De korting kan oplopen tot dertig euro per paneel. Zestien panelen betekent dan 480 euro korting. Deelnemers hebben een dak dat geschikt is voor zonnepanelen en mogen ieder een keer vrijblijvend inschrijven. 

FINANCIEEL SLIM Youen wil een bijdrage leveren aan de maatschappij en dat doet ze door mensen in staat te stellen om zelf hun stroom op te wekken met behulp van duurzame zonnepanelen. Afhankelijk van de keuze kan de garantie oplopen tot maar liefst dertig jaar. Dat is financieel slim, goed voor ons milieu en het maakt je minder afhankelijk van de energiemaatschappij. Via een app kun je de dagelijkse opbrengst monitoren. 

Youen verzorgt op woensdagavond 23 maart 2022 een videomeeting

ALTIJD DICHTBIJ Youen is gevestigd in Nijkerk en Zeewolde. Al geruime tijd is het bedrijf InstallQ gecertificeerd en selecteert voor haar klanten uitsluitend topmerken met een bewezen kwaliteit. Installeren doen ze met hun eigen ervaren mensen. Jaarlijks plaatsen zij tienduizenden zonnepanelen in de regio, dus altijd dichtbij. Dat levert vijf sterren reviews op internet, vanwege de hoge klanttevredenheid.

[INFORMATIEAVOND ONLINE Online bij elkaar komen is inmiddels de gewoonste zaak van de wereld. Youen verzorgt op woensdagavond 23 maart 2022 een videomeeting om vragen te beantwoorden over allerlei zaken zoals techniek, de btw-terug-vraag-regeling en het salderen van de energierekening tot nul. Meld je vrijblijvend aan via www.youen.nl/amersfoort. Ruim voor aanvang krijg je een link toegestuurd om online te kunnen aanschuiven.

Liever direct persoonlijk contact met een aankoopbegeleider? Mail naar verkoop@youen.nl of bel naar het nummer (085) 822 2460 en vraag naar Maarten Geboers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie