,,Zelf energie opwekken met zonnepanelen van Youen is duurzaam en financieel slim", verzekert directeur Jan Hein Blom.
,,Zelf energie opwekken met zonnepanelen van Youen is duurzaam en financieel slim", verzekert directeur Jan Hein Blom. Youen

Maand van de Duurzaamheid in gemeente Amersfoort

17 mei 2023 om 12:30 Zakelijk

AMERSFOORT De maand mei is door installatiebedrijf Youen omgetoverd tot Maand van de Duurzaamheid voor gemeente Amersfoort. ,,We zijn met zijn allen goed op weg naar een duurzame toekomst, maar het kan en moet beter”, zo vertelt directeur Jan Hein Blom.

,,Met de Maand van de Duurzaamheid proberen wij de gemeente een handje te steunen in het opwekken van eigen energie. Zo helpen we inwoners flink te besparen en maken we samen de wereld weer een stukje beter.”

‘SAMENWERKEN LOONT’

Met elke inschrijving kan Youen scherper inkopen. Door in de actiemaand samen te werken met anderen uit de gemeente Amersfoort, wordt het niet alleen mogelijk om kortingen op te bouwen tot 30,00 euro per paneel, maar ook samen te werken aan een duurzamere gemeente. Tot 31 mei kunnen deelnemers zich vrijblijvend inschrijven via www.youen.nl/amersfoort.

ALTIJD DICHTBIJ

Youen is een erkende Social Enterprise vanwege hun regionale maatschappelijke bijdrage. ,,Samen werken wij aan een duurzame toekomst voor onze omgeving. Met onze eigen ervaren en gecertificeerde monteurs maken wij installaties waar we trost op zijn!”

,,Liever eerst kennismaken en vragen stellen over zonnepanelen? Op 30 mei verzorgt Youen een informatieavond, waar mensen uitleg krijgen en gericht vragen kunnen stellen. Inschrijving is mogelijk via www.youen.nl/amersfoort.

Tot 31 mei worden alle vrijblijvende inschrijvingen verzameld en wordt duidelijk hoeveel korting mogelijk wordt. Voor elke deelnemer van de Maand van de Duurzaamheid maakt een specialist van Youen een uniek plan wat hij persoonlijk bespreekt. Pas dan beslis je of je mee wilt doen. Neem bij vragen contact op met Dennis Jongenotter op 085-8222460. Youen installeert met een veiligheidsprotocol, eigen personeel en materialen van topkwaliteit. Dat kan doorgaans binnen enkele maanden.”  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie