Tot 31 mei kunnen geïnteresseerden zich vrijblijvend inschrijven voor de Maand van de Duurzaamheid.
Tot 31 mei kunnen geïnteresseerden zich vrijblijvend inschrijven voor de Maand van de Duurzaamheid. Youen

Maand van de Duurzaamheid ‘Samen genieten van zonne-energie’

5 mei 2023 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT ,,Zelf energie opwekken met zonnepanelen van Youen is duurzaam en financieel slim. Iedere zonnestraal op jouw zonnepaneel levert direct iets op”, zegt Jan Hein Blom, directeur van Youen.  

,,Door in de actiemaand mei samen te werken met mensen uit de gemeente Amersfoort, wordt het mogelijk om niet alleen hoge kortingen op te bouwen maar ook samen te werken aan een duurzamere gemeente. Tot 31 mei kan men zich vrijblijvend inschrijven voor de Maand van de Duurzaamheid via www.youen.nl/amersfoort. Met elke inschrijving kan Youen scherper inkopen. Zo kan de korting oplopen tot 30,00 euro per paneel. Scherpe prijzen en materialen van topkwaliteit leiden tot meer zelf opgewekte duurzame energie met een snelle terugverdientijd”, aldus Blom. 

LOKAAL EN REGIONAAL

Youen is een erkende Social Enterprise, vanwege hun maatschappelijke bijdrage. Blom: ,,Samen werken wij aan een duurzame toekomst voor onze omgeving. Met onze eigen ervaren en gecertificeerde monteurs maken wij installaties waar we trost op zijn. Voor elke deelnemer van de Maand van de Duurzaamheid maakt een specialist een plan dat hij persoonlijk bespreekt. Pas dan beslis je. Zo kan er op persoonlijk niveau een plan worden gemaakt, toegepast op de unieke situatie van jouw woning of bedrijf.”   

INFORMATIEAVOND  

,,Benieuwd naar wat Youen voor jou kan betekenen of heb je vragen over zonnepanelen? Op 30 mei verzorgt Youen een informatieavond, waar je uitleg krijgt en gericht vragen kunt stellen aan onze specialisten. Inschrijving is mogelijk via www.youen.nl/amersfoort. Tot 31 mei worden alle vrijblijvende inschrijvingen verzameld en wordt duidelijk hoeveel korting mogelijk wordt. Liever persoonlijk contact? Bel dan met aankoopbegeleider Dennis Jongenotter op 085-8222460. Youen installeert met een veiligheidsprotocol, eigen personeel en materialen van topkwaliteit. Dat kan doorgaans binnen enkele maanden”, verzekert Blom.     

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie