Youen verzorgt op dinsdagavond 30 mei een online-bijeenkomst over zonnepanelen.
Youen verzorgt op dinsdagavond 30 mei een online-bijeenkomst over zonnepanelen. Youen

Informatieavond Youen over zonnepanelen

23 mei 2023 om 08:00 Zakelijk

AMERSFOORT Het is Maand van de Duurzaamheid bij Youen. Door samen te werken kan het bedrijf in een keer een mooie hoeveelheid zonnepanelen installeren. Door kostenbesparingen leidt dat tot scherpere prijzen. Samenwerken zorgt voor lagere prijzen. Hoe meer mensen zich inschrijven, des te hoger de korting wordt. De korting kan oplopen tot 30,00 euro per paneel.  

Youen wil een bijdrage leveren aan de maatschappij en dat doet ze door mensen in staat te stellen om zelf hun stroom op te wekken met behulp van duurzame zonnepanelen. Afhankelijk van de keuze kan garantie oplopen tot maar liefst dertig jaar. Dat is financieel slim, goed voor het milieu en het maakt mensen minder afhankelijk van de energiemaatschappij.

ALTIJD DICHTBIJ

Youen is gevestigd in Nijkerk en Zeewolde. Al geruime tijd is het bedrijf InstallQ gecertificeerd en selecteert voor haar klanten uitsluitend topmerken met een bewezen kwaliteit. Installeren doen ze met hun eigen ervaren en gecertificeerde mensen. Jaarlijks plaatsen zij tienduizenden zonnepanelen in de regio. Dat levert installaties op waar ze trots op zijn en vijfsterren reviews van klanten.

INFORMATIEAVOND 

Youen verzorgt op dinsdagavond 30 mei een online-bijeenkomst om informatie te verschaffen over zonnepanelen. De start is om 20.00 uur.
Vragen over techniek, de producten en het salderen van de energierekening tot nul, worden deze avcond beantwoord.
Vrijblijvend aanmelden kan via de website: www.youen.nl/amersfoort.
Liever persoonlijk contact leggen met een aankoopbegeleider kan ook.
Mail dan naar verkoop@youen.nl of bel naar het nummer (085) 822 2460 en vraag naar Dennis Jongenotter. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie