Youen heeft de actie verlengd, tot 15 juni is het mogelijk om vrijblijvend in te schrijven.
Youen heeft de actie verlengd, tot 15 juni is het mogelijk om vrijblijvend in te schrijven. Youen

Maand van de Duurzaamheid verlengd tot 15 juni

26 mei 2023 om 10:05 Zakelijk

AMERSFOORT Specialist Youen heeft de Maand van de Duurzaamheid in Amersfoort voor zonne-energie in het leven geroepen. Door in zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk zonnepanelen te installeren, bespaart Youen kosten en klanten delen mee in dat voordeel. Gecertificeerd installateur Youen geeft hogere kortingen bij meer deelnemers aan deze actie. ,,Omdat de drempel voor de hoogste korting in zicht komt, is de inschrijvingsperiode met twee weken verlengd tot 15 juni”, zegt Jan Hein Blom, directeur van Youen.   

,,Youen wil met haar klanten zoveel mogelijk duurzame energie opwekken, om uiteindelijk een ouderwetse kolencentrale weg te concurreren. Inmiddels installeren de teams met eigen personeel, inmiddels tienduizenden panelen per jaar. Het installatiebedrijf is geregistreerd bij InstallQ. Youen leidt haar eigen personeel op en traint meerdere keren per jaar op elektra en veiligheidsmiddelen”, legt Blom uit. 

SCHERPE PRIJZEN  

Dankzij de Maand van de Duurzaamheid kunnen Amersfoortse inwoners profiteren van scherpe prijzen. Meer inschrijvingen betekent een hogere korting, die kan oplopen tot 30,00 euro per paneel.  

,,Met zonnepanelen produceer je je eigen duurzame energie en die kun je direct gebruiken. Voorlopig is de salderingsregeling actief, waardoor je de stroomrekening tot nul kunt reduceren. Dat betekent ook dat je jezelf verzekert van hernieuwbare energie die ons klimaat niet verder aantast en jouw zelfstandigheid ten opzichte van je energiemaatschappij vergroot. Let op: alle systemen van Youen zijn battery ready”, aldus Blom.  

Vrijblijvend inschrijven voor de Maand van de Duurzaamheid kan via: www.youen.nl/amersfoort. Dat kan tot 15 juni 2023. Telefonisch contact opnemen kan via 085-822 2460. Daarna maakt een specialist van Youen een afspraak voor een kosteloze en vrijblijvende schouw. Blom: ,,Vervolgens krijg je een offerte op maat. Pas daarna beslis je.”  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie