Jaëlla Vos werkt graag vanuit de wijk.
Jaëlla Vos werkt graag vanuit de wijk. Ulrich Esajas (esajasphotography.nl)
Ondernemer in Beeld

Persoonlijke aanpak op de huizenmarkt

22 mei 2022 om 09:30 Zakelijk

AMERSFOORT Een persoonlijk contact met iemand die zich net zo betrokken voelt bij de aan- of verkoop van je huis als jijzelf, geeft je uiteindelijk een goed en tevreden gevoel. Jaëlla Vos pakt het anders aan dan je gewend bent.

Zelf woont Jaëlla Vos in Vathorst. Ze zag de wijk van zandvlakte veranderen in een flinke en fijne woonsamenleving met eigen voorzieningen en sfeer. „Ik werk vanuit huis. Dat past bij onze lokale band. Ik werk zelfstandig binnen Rohlof Real Estate. De kennis van de omgeving komt van mij. Ik woon al vijfenhalf jaar in Amersfoort en ken ieder hoekje eigenlijk. En ook ken ik de omgeving want daarvoor woonde ik ook al in deze regio. Daarom is het werken vanuit huis zo leuk. Natuurlijk kom ik veel bij de mensen thuis en spreek ik daar af. Maar graag werk ik ook vanuit de wijk. Ik zit dan bij IJssalon The Crumble in Kattenbroek. Een heerlijke plek waar ik graag afspreek. Ik wil dat iedereen kan terugkijken op een fijn en vertrouwd traject rondom de ver- en/of aankoop van hun woning. Dan helpt het als je dat kan afhandelen in je eigen wijk, in een vertrouwde en bekende omgeving.”

Het klantcontact dat Jaëlla graag biedt is gebaseerd op een aan- en/of verkoopproces dat zo zorgeloos mogelijk verloopt. „We ontzorgen. Dat is het doel. Verhuizen is en blijft spannend. Het is een nieuwe stap in welke richting dan ook. Daarmee vind ik het mijn taak om het traject zo zorgeloos mogelijk te maken.” Rohlof Real Estate, met het hoofdkantoor in Amsterdam, biedt landelijke service en is heel gedegen gebaseerd op het eigen netwerk van mensen met ervaring in het bedrijfsleven, detaillisten, ambitieuze ondernemers en vooral ook creatievelingen. Het biedt met onafhankelijke makelaars nieuwe huiseigenaren of verkopers het concept van makelaar-service van een uitstekend niveau aan. 

„Alles in de lokale en persoonlijke sfeer en aanpak”, legt Jaëlla uit. „Dus wat er ook in de omgeving in de markt is. Hoe dat werkt vertel ik graag persoonlijk. Ik nodig dan ook iedereen uit contact op te nemen om kennis te maken.” 

door Arnoud J Spaaij

Rohlof Real Estate
Makelaar Agent Jaëlla Vos
06 41519950
jaella.vos@rohlofrealestate.com
www.rohlofrealestate.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie