Michelle en 
Charlotte vieren de opening.
Michelle en Charlotte vieren de opening. Adinda van Wely
Ondernemer in beeld

Yoga-oord in de binnenstad

Zakelijk

AMERSFOORT Regelmatig is er op de Appelmarkt in de oude binnenstad een gezellige drukte. Wie vanuit die drukte, door de schuifdeuren, Studio Soetra binnenstapt voelt onmiddellijk rust. Rust door ambiance en rust die Michelle en Charlotte uitstralen. Vrijdag schoven de Studio Soetra-deuren officieel open.

En als het gevoel van rust jou ook treft is de eerste verbinding met Michelle van Aarst en Charlotte Patty gemaakt. De twee yogi’s startten Studio Soetra nadat beiden al lange tijd yoga in hun leven een belangrijke plek gaven. Charlotte heeft scoliose, een verdraaiing van haar ruggenwervel, en yoga biedt haar haar eigen manier om hier mee om te gaan.

MAATWERK „Zo’n zeven jaar geleden volgde ik een opleiding in yoga. Nu geef ik hatha-yoga, dat is de yoga vorm die de meeste mensen in Nederland kennen.” Ook bij Michelle maakt yoga en meditatie al lange tijd deel uit van haar leven. „Ik ben Lu Jong docent en leerling van Tulku Lobsang, de pionier van deze vorm van yoga waar waarbij het lichaam gebruikt wordt als middel tot transformatie.” 

We willen in de community van gelijkgestelden graag verbinding bieden

In de studio bieden Michelle en Charlotte bijna maatwerk voor iedereen die deel wil uitmaken van de sangha, de community die ze samen vormen met ieder die meedoet. Onder andere restorative en zwangerschapsyoga wordt verzorgd door gastyogadocenten. Michelle en Charlotte bieden, in de gedachte van yoga, ook veel behandelingen zoals ontspanningsmassage, ademcoaching en stoelmassage.

PROEFLES „We willen in de community van gelijkgestelden graag verbinding bieden”, legt Charlotte uit. „Yoga betekent verbinding en soetra is het overdragen van kennis. Er is buiten de yogalessen bij ons ook gelegenheid om bij elkaar te komen in de sfeer van onze studio.” Yoga is voor jong en oud. Michelle: „Het is een geestelijke, lichamelijke en emotionele verdieping. Ieder die zelfhelende oefeningen wil leren, heeft er baat bij.”

In de yogazaal kunnen maximaal tien personen. „Wie kennis wil maken kan een proefles boeken en we kennen een strippenkaart. We kunnen persoonlijk en in alle rust helpen. ,,Ja”, beamen Michelle en Charlotte, „we bieden veel en komen met nog veel meer.”

Studio Soetra
Appelmarkt 3, 3811 CT Amersfoort
studiosoetra.nl

advertentie