De showroom biedt een goed overzicht van de mogelijkheden.
De showroom biedt een goed overzicht van de mogelijkheden. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Vouwwagenzaak is net als op de camping

24 maart 2022 om 23:30 Zakelijk

AMERSFOORT Je wil als kampeerder meer comfort dan een tent, of zelfs net iets meer dan een caravan biedt. Dan is de stap naar een vouwwagen snel gemaakt. Vouwwagenzaak biedt een degelijk en vooral ook duidelijk en praktisch overzicht.

Je zou er bijna je plekje uitzoeken in de showroom van Vouwwagenzaak. Zo mooi staan de vouwwagens opgesteld. „Dat is precies wat we willen. Je krijgt bij ons de indruk hoe je zelf je vouwwagen op de camping kunt neerzetten,” zegt eigenaar Laurens Bos. „Kijk”, wijst hij naar een van de opstellingen, „je wil natuurlijk goed kunnen zien welke kwaliteit je koopt, maar bij ons ervaar je ook hoe je in een vouwwagen leeft.”

Er staat een groot aantal vouwwagens in diverse varianten. Ook verschillende types. Een versie voor ruw terrein, een gestroomlijnde wagen en uitvoeringen met keukens. „We bieden de basis. En een aantal vouwwagens is modulair, zodat je zelf kunt bepalen welke opties je in de vouwwagen wenst. Ik zie heel uiteenlopende kampeerders. Van gezinnen met kinderen tot ouderen. Wat dat betreft hebben vouwwagens een flinke ontwikkeling doorgemaakt.”

We verkopen niet alleen. Reparaties, van doek, ramen of mechanische onderdelen horen bij onze service

REPARATIES Vouwwagenzaak is sinds enkele jaren neergestreken op de Isselt. Voor of achter op het industrieterrein, het is maar van welke kant je komt, is het bedrijf zeer toegankelijk. Met de vouwwagen achter je auto rijd je gemakkelijk de parkeerplaats op. „We verkopen niet alleen. Reparaties, van doek, ramen of mechanische onderdelen horen bij onze service,” legt Bos uit. Tentreparaties, en reparaties van frames en bedden worden door Bos en zijn mensen snel opgelost. In de naastgelegen werkplaats kunnen ook andere, met name technische, werkzaamheden worden gedaan. „Reparatie of keuren van remmen en dergelijke controle van de rijtechnische delen besteden we uit, maar verzorgen we vanzelfsprekend wel voor de klant.”

ONBEZORGD Vouwwagenzaak levert ook alle accessoires en toebehoren om een vouwwagen in te richten. „We hebben de betere kwaliteit en willen graag onze klanten, die hun vouwwagen moeten inrichten of campingbenodigdheden nodig hebben, zo helpen dat ze onbezorgd op vakantie kunnen. Daar past zorg en aandacht bij. Je kunt dan ook gewoon bij ons binnenkomen.”

Het team van Vouwwagenzaak, dat momenteel uit drie mensen bestaat, kan versterking gebruiken. „We zoeken een vierde collega. We willen graag altijd dezelfde service bieden. Bij verkoop en ook nadien. Een paar extra handen kunnen we daarvoor goed gebruiken.”

Meer informatie: Vouwwagenzaak, Nijverheidsweg-Noord 85, 3812 PL Amersfoort, 033 207 52 52, info@vouwwagenzaak.nl.

Door Arnoud J Spaaij

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie