Bente Dijkman en Ronald Smeets werken met veel plezier aan de nieuw te openen Albert Heijn aan de Amsterdamseweg.
Bente Dijkman en Ronald Smeets werken met veel plezier aan de nieuw te openen Albert Heijn aan de Amsterdamseweg. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in Beeld

Werk bij unieke Albert Heijn

Zakelijk

AMERSFOORT Met maar liefst 1.500 m2 winkelruimte biedt de nieuwe Albert Heijn die aan de Amsterdamseweg gerealiseerd wordt alles wat je je maar kunt wensen in een supermarkt. Voor consumenten maar ook voor nieuwe medewerkers. 

De nieuwste supermarkt-aanwinst van Amersfoort komt op een handige plek. In een nieuw gebouwd pand met veel parkeerruimte komen de Amersfoorters en ook de mensen die in het industriekwartier werken aan hun trekken.

UNIEK Ronald Smeets, manager bij Hans Geveling Supermarkten waar deze nieuwe supermarkt een onderdeel van is, noemt het uniek: „Het is voor Amersfoort de eerste Albert Heijn van een zelfstandige ondernemer die helemaal nieuw wordt gebouwd. Dat is uniek en bovendien prachtig om aan te werken. Ook voor de nieuwe medewerkers die we gaan aannemen. Alles moet ook voor de opening nog worden opgebouwd. Dat willen we graag doen met een nieuw team dat de kans heeft alles mee te maken.”

BETER DAN GEMIDDELD ZIJN Het is ook uniek omdat de Albert Heijn-vestiging daarmee de kwaliteit van het Zaanse winkelconcern heeft, aangevuld met de het idee van Hans Geveling Supermarkten om sowieso altijd naar ‘Beter dan gemiddeld’ te streven. „We bieden daarmee straks een compleet aanbod met veel ruimte voor versproducten zoals complete maaltijden met alle ingrediënten die je vlak voor je weer naar huis gaat zo op onze versmarkt kunt uitkiezen. De versmarkt geeft je keuze uit groente, vlees, kaas en vooral ook aangevuld met advies en hulp van onze mensen die op de markt staan.”

COMBINATIE De Albert Heijn aan de Amsterdamseweg is straks gevestigd in een combinatie die Amersfoorters meer biedt dan dagelijkse boodschappen. Naast de Albert Heijn komt in hetzelfde pand een Aldi, Kwantum en is de BCC de goede buur. De Albert Heijn van Hans Geveling Supermarkten is onderdeel van een bijzondere organisatie, waarin klantwaardering, onder­nemerschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand gaan. 

WINKELMEDEWERKERS Albert Heijn biedt straks aan zo’n 150 mensen werkgelegenheid. Al die winkelmedewerkers starten in een winkel die nog helemaal vorm moet krijgen. Bente Dijkman werkt aan de invulling van de vacatures. „Op 28 juni om 11.00 uur gaan we open. Dan willen we graag met een nieuw team op gang zijn. We bieden full- en parttime op verschillende tijden. En ook veel verschillende functies. Het leuke van het werk hier is dat je volop gelegenheid krijgt jezelf te ontwikkelen als je dat wilt. Zelf doe ik ook een combinatie van leren en werken bij Hans Geveling. En voor winkelmedewerkers bieden we tal van cursussen, er is een personeelsvereniging en bovenal een leuke plek in een heel nieuw team. In een veilige, dynamische omgeving.”

Oudere en jonge medewerkers leveren straks de service op de winkelvloer in een unieke winkel. Wie aan het werk wil kan contact opnemen met Bente via https://ahamersfoort.personeelstool.nl/application/add. Binnen twee dagen neemt zij contact met je op.

door Arnoud J Spaaij

advertentie
advertentie