Afbeelding
Photo by Arno Smit on Unsplash

Lugarde voor een tuinhuis

28 december 2022 om 11:04 Partnercontent

Ben je op zoek naar een geschikt tuinhuis om in jouw tuin te plaatsen? Bij Lugarde Nederland vind je een rijk aanbod aan tuinhuizen die eenvoudig kunnen worden geplaatst in jouw tuin. Zeker nu steeds meer mensen vanuit huis werken, kan het aantrekkelijk zijn om een extra werkruimte te creëren.

Een extra plek waar je je kunt terugtrekken en kunt werken, zonder te worden gestoord. Een tuinhuis is uitermate geschikt als tuinkantoor, zelfs in koude wintermaanden. Uiteraard kun je een tuinhuis voor nog tal aan andere doeleinden gebruiken.

Een geschikt tuinhuis zorgt ervoor dat je een extra ruimte hebt, om te werken, te relaxen of te knutselen, maar ook kan het dienen als extra opbergruimte. Bij Lugarde vind je verschillende modellen om uit te kiezen, zodat je altijd een tuinhuis kiest die passend is voor de doeleinden waarvoor het zal worden ingezet.

Tuinkantoor door tuinhuis

Een tuinhuis kan uitstekend dienst doen als een kantoorruimte. Vaak is het internet eenvoudig door te trekken naar het tuinhuis, waardoor je hierin uitstekend kunt werken. Waar binnenshuis drukte is met rondrennende kinderen, kun je je rustig terugtrekken in het tuinhuis en hier inloggen tijdens vergaderingen of ander werk verrichten.

Ook kan een tuinhuis dienst doen als atelier of knutselruimte, waarbij je eindeloos op kunt gaan in creatieve uitspattingen. In alle rust komen zo de meest prachtige kunstwerken tot stand, waarnaast je in de tuin kunt relaxen tijdens welverdiende pauzes.

Het tuinhuis is een verlengde van de tuin en geeft je de ruimte die je nodig hebt om dingen gedaan te krijgen. Uiteraard kan een tuinhuis ook worden gebruikt als extra schuurruimte, voor het opbergen van dingen die niet in huis passen of nodig zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos met een tuinhuis van Lugarde Nederland.

Profiteer van extra ruimte als klusser of beoefen rustige yogasessies om heerlijk tot ontspanning te komen.

Extra voorzieningen in prijs inbegrepen

Bij Lugarde Nederland kies je een tuinhuis op maat. Er is een ruim assortiment aan modellen beschikbaar, waaruit je kunt kiezen.

Uiteraard zijn deze naar individuele wensen aan te passen, om geheel tegemoet te komen vanuit zowel een esthetisch als praktisch oogpunt. Je kunt zelf bepalen welke dakbedekking of -afwerking je kiest, of welk soort ramen of deuren worden geïnstalleerd.

Ook kun je kiezen voor een tuinhuis met overkapping, om zo nog meer ruimte te creëren, als verlengde van de tuin. Ook bij slechtere weersomstandigheden kun je zo nog buiten genieten van gezellige momenten.

Uiteraard mag een juiste kleur niet ontbreken, om de juiste uitstraling te realiseren die je wenst. Tuinhuizen worden bij Lugarde Nederland standaard onbehandeld geleverd. Je kunt echter aangeven dat het tuinhuis vooraf behandeld moet worden met een impregneermiddel om schimmels en rottingsprocessen tegen te gaan.

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren, waaronder wit, grijs of bruin. Diverse bouwsystemen maken het bovendien mogelijk om het tuinhuis eenvoudig te plaatsen, op te bouwen en te monteren bij jou in de tuin.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie