Met de cursus ‘Probeer Badminton Nu' kan iedereen kennismaken met badminton.
Met de cursus ‘Probeer Badminton Nu' kan iedereen kennismaken met badminton. BAN badminton

‘Probeer Badminton Nu’ bij BAN

27 september 2023 om 10:07 Badminton

AMERSFOORT Bij BAN (Badminton Amersfoort Noord) kunnen jeugd en volwassenen via de cursus ‘Probeer Badminton Nu’ kennismaken met badminton als dynamische zaalsport.


Voor volwassenen start ‘Probeer Badminton Nu’ woensdag 11 oktober in sporthal Icoon (Vathorst). Tussen 19.00 en 20.00 uur verzorgt BAN tien weken lang een gevarieerd oefenprogramma voor startende spelers. Dezelfde cursus begint ook vanaf donderdag 12 oktober in sportzaal de Bron (Vathorst). De speeltijd is daar van 20.00 tot 21.00 uur. De kosten voor de complete cursus ‘Probeer Badminton Nu’ bedragen 25,00 euro, te voldoen bij de eerste keer. BAN zorgt voor leenrackets en het sportmateriaal, deelnemers voor hun sportkleding.

Voor de jeugd start ‘Probeer Badminton Nu’ zaterdag 14 oktober in sportzalen de Bieshaar (Hoogland) en de Bron (Vathorst) van 09.00 tot 10.00 uur. In kleine groepen krijgen de deelnemers uitleg over de spelregels en zijn vooral zelf aan de slag. De basisvaardigheden van badminton zijn betrekkelijk makkelijk te leren en al vlot kan men in wedstrijdjes goed meespelen. Opgave via www.probeerbadminton.nu.

,,Badminton is een ideale sport voor jeugd en volwassenen. Het is snel, afwisselend en uitdagend verrassend. Badminton is een zaalsport die het hele jaar beoefend wordt. Iedereen, ongeacht niveau of leeftijd, beleeft veel plezier aan badminton. Badminton is bovendien een heel sociale sport. Je speelt het nooit alleen en er zijn altijd ervaren spelers die je helpen je sportieve vaardigheden te verbeteren.” Badmintonvereniging BAN biedt plaats aan jeugd, volwassenen, recreanten en competitiespelers. Iedereen kan gratis en vrijblijvend drie keer sporten, voordat gevraagd wordt lid te worden.

BAN maakt op diverse dagen gebruik van uiteenlopende sportaccommodaties, verdeeld over heel Amersfoort en Hoogland. Er is dus altijd een locatie in de buurt.

Voor alle locaties, speeltijden en meer informatie over ‘Probeer Badminton Nu’:
www.banbadminton.nl, info@banbadminton.nl of 06 - 83852499.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie