Badmintonvereniging BAN biedt vanaf 5 juli zes weken lang zomerbadminton op twee locaties.
Badmintonvereniging BAN biedt vanaf 5 juli zes weken lang zomerbadminton op twee locaties. BAN badminton

Zomerbadminton bij BAN

5 juli 2023 om 08:15 Zakelijk

AMERSFOORT Badmintonvereniging BAN (Badminton Amersfoort Noord) biedt ook dit jaar zes weken lang zomerbadminton. In de periode van woensdag 5 juli tot en met vrijdag 11 augustus kunnen sportieve volwassenen op woensdagmorgen van 08.30 uur tot 11.00 uur terecht in sporthal Juliana van Stolberg aan de Leusderweg.

Op vrijdagavond start zomerbadminton op 7 juli, van 20.00 tot 22.30 uur, in sporthal de Bieshaar in Hoogland. Zowel eigen leden als niet-leden zijn hierbij welkom. Deelname voor BAN-leden is gratis, niet BAN-leden betalen 3,00 euro per keer. In beide locaties rouleert men na elke speelronde. Op woensdagmorgen wordt dat centraal geregeld. Op vrijdagavond via het afhangen van naamlabels die voor gasten beschikbaar zijn. Na afloop is er gelegenheid om in de kantine, met een drankje, na te praten. Ook sporters die geen lid zijn van een badmintonvereniging kunnen meedoen aan zomerbadminton bij BAN. Men hoeft zich niet vooraf aan te melden, wel eigen sportkleding mee te nemen. Er zijn leenrackets beschikbaar.


GEEN CAMPINGSPELLETJE

,,Badminton is veel meer dan een gezellig campingspelletje of op straat op een windstille avond”, zegt voorzitter Huub Wiltschut. ,,Het is een Olympische sport, de snelste zaalsport ter wereld en kan in een zaal het hele jaar door gespeeld worden. BAN is een veelzijdige badmintonvereniging voor jeugd, volwassenen, recreanten en competitiespelers. Alle BAN-jeugdspelers en volwassen competitiespelers krijgen training, gericht op hun deelname aan de bondscompetitie.” Recreatieve leden kunnen bij BAN tot drie keer per week hun sport beoefenen.


DYNAMISCHE SPORT

Voor beginnende sporters start het seizoen weer in september. Iedereen die wil kennismaken met badminton als dynamische sport kan vanaf september bij BAN drie keer geheel vrijblijvend en gratis komen sporten. Raak in de BAN van de veelzijdige sport met racket en shuttle, speel badminton bij BAN. 


Meer informatie op de website www.banbadminton.nl, via e-mailadres info@banbadminton of telefoonnummer 06 – 83851499.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie