BAN laat in de ochtend van zaterdag 24 september zien hoe leuk badminton is.
BAN laat in de ochtend van zaterdag 24 september zien hoe leuk badminton is. BAN badminton
ADVERTORIAL

Open dag bij BAN badminton in sporthal Icoon

21 september 2022 om 07:30 Verenigingen

AMERSFOORT Badmintonvereniging BAN (Badminton Amersfoort Noord) houdt op zaterdag 24 september tussen 10.00 en 12.00 uur in Sporthal de Icoon (Lovink 10 in Vathorst) een gezellige, veelzijdige en sportieve Open Dag. Belangstellenden kunnen op 24 september gratis en vrijblijvend kennismaken met badminton als dynamische zaalsport. Via verloting kunnen bezoekers verschillende prijzen zoals rackets, sporthanddoeken en lidmaatschappen winnen.  

Tijdens de Open Dag zijn er doorlopend invitatiewedstrijden waar de bezoekers aan deel kunnen nemen. ,,Zelfs beginnelingen merken meteen hoe flitsend en uitdagend badminton is”, aldus de organisatie. Belangstellenden kunnen om 10.30 uur en 11.30 uur deelnemen aan korte kennismakingslessen. Er is uitleg over de spelregels en men gaat vooral zelf aan de slag. BAN zorgt voor leenrackets. De sporters nemen hun sportkleding mee.

DEMONSTRATIEWEDSTRIJD Om 11.00 uur verzorgt een BAN competitieteam een demonstratiewedstrijd. BAN leden informeren belangstellenden over recreatief badminton en de competitie, over deelname aan trainingen en het lidmaatschap. In de kantine kunnen bezoekers genieten van een gratis consumptie en van badmintonvideo’s.   

PROBEER BADMINTON Tijdens de BAN Open Dag kan zowel jeugd als volwassenen zich aanmelden voor drie gratis speelmomenten of vanaf 4 oktober voor 25,00 euro meedoen aan tien wekelijkse badmintonlessen. In kleine groepjes raakt men snel vertrouwd met de badminton basisvaardigheden. Opgave kan ook via www.probeerbadminton.nu.

SOCIALE SPORT ,,Bij badmintonvereniging BAN is badminton een sociale, dynamische zaalsport waar jeugd, volwassenen, recreanten en competitiespelers veel plezier aan beleven”, aldus de organisatie. Badmintonspelers kunnen bij BAN op diverse locaties en verschillende avonden en ook op woensdagmorgen de sport beoefenen. Iedereen kan drie keer gratis en vrijblijvend meespelen voordat men besluit over het lidmaatschap. BAN kent geen wachtlijsten. Badminton wordt in een zaal gespeeld en kan daarom het hele jaar worden gespeeld.  

Kijk voor meer informatie over de badmintonvereniging op:
www.banbadminton.nl of neem contact op via info@banbadminton.nl of telefoonnummer 06 – 83851499.    

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie