BAN heeft maar één boodschap: badminton is dé sport voor iedereen!
BAN heeft maar één boodschap: badminton is dé sport voor iedereen! BAN badminton

BAN: ‘Badminton is de sport voor iedereen’

Zakelijk

AMERSFOORT Badmintonvereniging BAN (Badminton Amersfoort Noord) heeft op zaterdag 10 september op de verenigingenmarkt op het Eemplein maar één boodschap: badminton is dé sport voor iedereen! BAN staat op de verenigingsmarkt met een kleurrijke stand en informeert sportieve belangstellenden over de veelzijdige speelmogelijkheden bij BAN voor jeugd, volwassenen, recreanten en competitiespelers. 

Badminton is een ongedwongen, sportieve manier om mensen te leren kennen. De spelers werken met elkaar samen om het beste sportieve resultaat te bereiken en na afloop is er vaak gelegenheid om gezellig na te praten. BAN kenmerkt zich door de professionele trainingen, het informele karakter, de saamhorigheid en gezelligheid. Iedereen kan bij BAN drie keer gratis komen meespelen en een racket lenen en zo volledig vrijblijvend kennismaken met badminton. Badminton is laagdrempelig: iedereen kan zich de basisvaardigheden vlot eigen maken en snel goed tegenstand bieden. Badminton is een dynamische racketsport: de snelste zaalsport ter wereld. Maar iedereen, ongeacht leeftijd of spelniveau, kan plezier beleven aan badminton. Badminton wordt in een zaal gespeeld zodat men geen hinder heeft van weersomstandigheden.

GEEN WACHTLIJST BAN kent geen wachtlijsten, iedereen kan meteen komen sporten. Nieuwkomers worden binnen de vereniging opgevangen en geïntroduceerd. BAN houdt op zaterdag 24 september een Open Dag in sporthal de Icoon. BAN verzorgt vanaf dinsdag 4 oktober (jeugd) en woensdag 5 oktober (jeugd en volwassenen) een starterscursus. Voor 25,00 euro kan men meedoen met 10 wekelijkse badmintonlessen om, in kleine groepjes, vertrouwd te raken met de basisvaardigheden van badminton. Bij BAN krijgen jeugdspelers gerichte training en spelen na enige tijd wedstrijden binnen de regionale jeugdcompetitie. Ook de volwassen competitiespelers krijgen wekelijks training en nemen met hun team deel aan de door de badmintonbond georganiseerde competitie. Recreatieve volwassenen kunnen bij BAN, op diverse locaties in de stad en op verschillende avonden per week, hun sport beoefenen. Ook is er op woensdagmorgen een speelgelegenheid in sporthal Juliana van Stolberg.

Meer informatie: www.banbadminton.nl, info@banbadminton.nl of 06 83852499.

advertentie
advertentie