BAN (Badminton Amersfoort Noord) houdt op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 13.00 uur een open dag.
BAN (Badminton Amersfoort Noord) houdt op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 13.00 uur een open dag. BAN
Advertorial

Kijken, meedoen en winnen: badminton open dag bij BAN

23 september 2020 om 15:15 Zakelijk

AMERSFOORT BAN (Badminton Amersfoort Noord) houdt op zaterdag 3 oktober, tussen 10.00 en 13.00 uur, in Sporthal de Icoon (Lovink 10 in Vathorst) een aantrekkelijke, gevarieerde, sportieve Open Dag. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Via een verloting winnen bezoekers prachtige prijzen, waaronder rackets, sporthanddoeken en lidmaatschappen.

Belangstellenden kunnen om 10.30 uur, 11.30 uur en 12.30 uur vrijblijvend meedoen aan korte kennismakingslessen. Men krijgt uitleg over de spelregels, maar gaat vooral zelf met racket en shuttle aan de slag. BAN zorgt voor leenrackets. De sporters hoeven alleen hun eigen sportkleding en -schoenen mee te nemen.

LEUK EN UITDAGEND Tijdens de Open Dag worden doorlopend invitatiepartijen gespeeld. BAN-leden nodigen daarbij de bezoekers uit om met hen mee te spelen. Zelfs beginnelingen ervaren dan hoe leuk en uitdagend badminton is. Badminton is een sociale sport waar iedereen, ongeacht leeftijd of spelniveau, veel plezier aan beleeft. Om 11.00 uur verzorgt het BAN seniorenteam een demonstratiewedstrijd, om 12.00 uur gevolgd door het eerste jeugdteam. Deze spannende partijen geven een goede indruk van het prestatieniveau van de BAN topteams.

Bij de BAN-stand geven leden informatie over de vereniging. In de kantine kunnen bezoekers genieten van een gratis consumptie en video’s zien van spannende badmintonpartijen.

RECREATIE EN COMPETITIE BAN is een recreatieve badmintonvereniging met een gezonde competitieafdeling. Bij BAN is badminton veel meer dan een leuke tijdsbesteding op de camping. De badmintonvereniging biedt plaats aan jeugd, volwassenen, recreanten en competitiespelers. Bij BAN krijgen alle jeugdspelers gerichte training zodat zij na verloop van tijd via competitiewedstrijden de sportieve uitdaging met anderen kunnen aangaan. Maar ook de volwassen competitiespelers krijgen training en nemen deel aan de regionale competitie.

SENIOREN Senioren kunnen bij BAN, op verschillende locaties verdeeld over de stad, maar liefst drie avonden per week hun sport beoefenen. Ook is er op woensdagmorgen een speelmogelijkheid in de sporthal Juliana van Stolberg.
Iedereen kan drie keer komen meespelen voordat men besluit over het lidmaatschap.

BAN kent geen wachtlijsten, iedereen kan meteen komen sporten.

SCHOLENTOERNOOI Scholentoernooi BAN verzorgt op 7 november in de Icoon een basisscholen badmintontoernooi. Voorafgaand worden op diverse scholen badminton sportlessen gegeven, waarvoor BAN instructiemateriaal beschikbaar stelt.

Neem voor meer informatie over de lessen en over het BAN basisscholen badmintontoernooi contact op via werving@banbadminton.nl.

OPEN DAG Kom op 3 oktober vanaf 10.00 uur naar de BAN Open Dag in sporthal de Icoon en raak in de BAN van badminton! Kijk voor meer informatie op www.banbadminton.nl of bel met 06 - 15552919.

Jolanda Woltjer
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie