Voor kinderen vanaf zes jaar start er een nieuwe groep bij BAN.
Voor kinderen vanaf zes jaar start er een nieuwe groep bij BAN. BAN badminton
Ondernemend sport

Badminton voor jongeren vanaf zes jaar bij BAN

3 februari 2023 om 13:15 Zakelijk

Iedere zaterdag van 09.00 tot 10.30 uur kan er badminton worden gespeeld in sportzaal de Bron (Vathorst). Iedereen mag drie keer gratis en vrijblijvend meedoen. BAN leent niet leden een racket zolang ze nog geen lid zijn. Onder leiding van een gediplomeerde trainer is er veel individuele aandacht, leren ze de spelregels en gaan vooral zelf aan de slag met racket en shuttle. Dat racket kan de eerste periode worden geleend.

AMERSFOORT Jongeren die willen leren badmintonnen kunnen terecht bij badmintonvereniging BAN. Voor kinderen vanaf zes jaar start er een nieuwe groep.

VAARDIGHEDEN ONTWIKKELEN ,,Voor kinderen vanaf zes jaar is badminton een speelse manier om uiteenlopende vaardigheden verder te ontwikkelen. Vanaf deze leeftijd beschikt een kind over enige oog-hand coördinatie en kan hij of zij zich inzetten deze verder te ontwikkelen met als doel: steeds beter leren spelen. Badminton verbetert niet alleen de motorische vaardigheden, het verbetert ook de reactiesnelheid en is bovendien een zeer sociale sport. Ze leren de basistechnieken op juiste manier uit te voeren, samen te spelen, omgaan met winst en verlies en de omgang met anderen”, zegt Marcel Stortelers.

Bij BAN is het streven om jonge spelers na een jaar deel te laten nemen aan de competitie. Stortelers: ,,BAN kenmerkt zich door veelzijdigheid, kwaliteit en gezelligheid. Veelzijdigheid met een ruim aanbod voor zowel jeugd als volwassenen, voor recreanten en competitiespelers. Spelers kunnen bij BAN op diverse locaties en momenten de sport beoefenen. Kijk op onze website, www.banbadminton.nl, naar de mogelijkheden. BAN biedt kwaliteit met een goede trainingsopbouw en -uitvoering die verzorgd wordt door gediplomeerde trainers en begeleiders. Naast de trainingsavonden en recreatieve speelmogelijkheden organiseert BAN deelname aan competities, clubkampioenschappen en toernooien en zorgt daarmee voor veel gezelligheid. Iedere speler beoefent de sport op zijn eigen niveau, maar sportiviteit en spelplezier staan altijd voorop. Badminton is een zaalsport en daardoor niet afhankelijk van weersomstandigheden en kan het hele jaar beoefend worden.”    

Meer informatie via: info@banbadminton.nl of 06-83851499.
Aanmelden voor proeflessen kan via: proeflessen@banbadminton.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie