BAN (Badminton Amersfoort Noord) start, bij voldoende deelname, vanaf zaterdag 14 januari met een nieuwe groep voor kinderen vanaf zes jaar.
BAN (Badminton Amersfoort Noord) start, bij voldoende deelname, vanaf zaterdag 14 januari met een nieuwe groep voor kinderen vanaf zes jaar. BAN badminton

Nieuwe jeugdgroep bij Badminton Amersfoort Noord

7 december 2022 om 07:30 Zakelijk

AMERSFOORT BAN (Badminton Amersfoort Noord) start, bij voldoende deelname, vanaf zaterdag 14 januari met een nieuwe groep voor kinderen vanaf zes jaar. De wekelijkse training van 09.00 tot 10.00 uur in sporthal de Bron (Vathorst) is een ideale mogelijkheid voor de jeugd om badminton te leren spelen. Onder leiding van een gediplomeerde trainer krijgen zij niet alleen uitleg over de spelregels, maar gaan vooral met racket en shuttle aan de slag.   

,,Voor junioren vanaf zes jaar is badminton een speelse manier om uiteenlopende vaardigheden verder te ontwikkelen. Vanaf deze leeftijd beschikt het kind over enige oog-hand coördinatie en kan het zich inzetten een verder gelegen doel te bereiken: steeds beter spelen. Badminton verbetert niet alleen de motorische vaardigheden, het verbetert de reactiesnelheid en is bovendien een zeer sociale sport. Men leert er de trainingsopdrachten op juiste manier uit te voeren, samen te spelen, met winst en verlies en op sportieve wijze met anderen om te gaan. Bij BAN is het streven ook jonge spelers na ongeveer een jaar te laten deelnemen aan de competitie.”

VEELZIJDIG EN GEZELLIG ,,BAN kenmerkt zich door veelzijdigheid, kwaliteit en gezelligheid. Veelzijdigheid met een ruim aanbod voor zowel jeugd, volwassenen, recreanten en competitiespelers. Recreatieve volwassenen kunnen bij BAN, op diverse locaties in de stad en op verschillende avonden per week, hun favoriete sport beoefenen. Ook kan men op woensdagmorgen badmintonnen in sporthal Juliana van Stolberg. Er is dus altijd een speelgelegenheid in de buurt. Badminton is een zaalsport, dus niet afhankelijk van weersomstandigheden en kan het hele jaar beoefend worden. BAN biedt kwaliteit door de goede trainingsopbouw en -uitvoering, verzorgd door gediplomeerde trainers en begeleiders. Ook de kampioenschappen en toernooien zijn zowel goed georganiseerd als gezellig. BAN spelers zijn er op elk spelniveau: van beginnende sporters tot zeer ervaren competitiespelers. Maar bij iedereen is sportiviteit en spelplezier het belangrijkste. Het maakt BAN tot een sportvereniging waar jong en oud zich thuis voelt. Belangstellenden (zowel jeugd als volwassen) mogen drie keer gratis komen spelen om pas daarna te beslissen over hun lidmaatschap. Men kan een racket lenen en zo volledig vrijblijvend kennismaken met badminton.”   

Meer informatie via: info@banbadminton.nl of 06-83851499.
Aanmelden voor de nieuwe jeugdgroep kan via proeflessen@banbadminton.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie