BAN (Badminton Amersfoort Noord) start op 12 oktober met de cursus ‘Probeer badminton Nu’.
BAN (Badminton Amersfoort Noord) start op 12 oktober met de cursus ‘Probeer badminton Nu’. BAN badminton

Beginnerscursus badminton BAN

4 oktober 2022 om 08:30 Zakelijk

AMERSFOORT BAN (Badminton Amersfoort Noord) start op 12 oktober de cursus ‘Probeer badminton Nu’ voor volwassenen. De cursus duurt tien weken en kost 25,00 euro. In sporthal Icoon (Vathorst) krijgen de beginnende sporters tussen 20.00 en 21.00 uur uitleg over de spelregels en de basisvaardigheden. In de lessen komen onder andere aan bod: de juiste racketgreep, het serveren en retourneren van de shuttle. De deelnemers kunnen na deze cursus aardig tegenstand bieden en veel plezier beleven aan badminton als dynamische zaalsport. Iedereen kan op elk niveau veel plezier beleven aan het beoefenen van de sport. De jeugd, vanaf zes jaar, volgt op zaterdagochtend vanaf 09.00 uur de beginnerstraining in sportzaal de Bieshaar in Hoogland.  

Badminton is een sociale sport en ongedwongen manier om anderen te leren kennen. De spelers werken samen om het beste resultaat te bereiken en na afloop is er vaak gelegenheid om gezellig na te praten. BAN kenmerkt zich door veelzijdigheid, kwaliteit en gezelligheid. Veelzijdigheid omdat er een ruim aanbod is voor zowel jeugd als volwassenen, voor recreanten en competitiespelers. Recreatieve volwassenen kunnen bij BAN, op diverse locaties in de stad en verschillende avonden per week, hun favoriete sport beoefenen. Ook kan men op woensdagmorgen badmintonnen in sporthal Juliana van Stolberg. Er is dus altijd een speelgelegenheid in de buurt. Badminton is een zaalsport die het hele jaar beoefend kan worden. BAN biedt kwaliteit door goede trainingsopbouw en -uitvoering door gediplomeerde trainers en begeleiders. Ook de kampioenschappen en gezelligheidstoernooien zijn goed georganiseerd.

BAN spelers zijn er op elk spelniveau: van beginnende sporters tot zeer ervaren competitiespelers. Maar bij iedereen is sportiviteit en spelplezier het allerbelangrijkste. Het maakt BAN tot een sportvereniging waar iedereen zich thuis voelt. Belangstellenden mogen bij BAN drie keer gratis komen spelen om daarna te beslissen over hun lidmaatschap. Men kan een racket lenen en dus volledig vrijblijvend kennismaken met badminton.

Meer informatie op: www.banbadminton.nl, via info@banbadminton.nl of 0683852499.
Opgeven kan via www.probeerbadminton.nu. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie