Sportieve bezoekers kunnen deelnemen aan korte workshops tijdens de open dag.
Sportieve bezoekers kunnen deelnemen aan korte workshops tijdens de open dag. BAN badminton

Actieve open dag bij BAN badminton in sporthal Icoon

20 september 2023 om 12:15 Zakelijk

AMERSFOORT Badmintonvereniging BAN (Badminton Amersfoort Noord) houdt op zaterdag 23 september tussen 10.00 en 12.00 uur in sporthal Icoon (Lovink 10, Vathorst) een gevarieerde open dag met prijzen voor alle bezoekers. Alle belangstellenden krijgen een verrassingsenvelop met leuke gadgets en kunnen fraaie prijzen winnen zoals rackets, sporthanddoeken en zelfs lidmaatschappen.

Sportieve bezoekers kunnen deelnemen aan korte workshops met uitleg over de spelregels. Men ervaart vooral zelf hoe dynamisch, boeiend en leuk badminton is. De gasten kunnen meespelen in invitatie-partijen. BAN zorgt voor leenrackets en shuttles, de deelnemers voor hun sportkleding. BAN competitieteams tonen in demonstratiewedstrijden de sport op een hoger niveau. In de kantine krijgen bezoekers een gratis drankje en zien boeiende badmintonvideo’s. BAN-leden geven informatie over het lidmaatschap en de vele speel- en trainingsmogelijkheden.

PROBEER BADMINTON

Ook kan men zich inschrijven voor ‘probeer Badminton Nu’: vanaf woensdag 11 oktober (volwassenen) en zaterdag 14 oktober (jeugd) kan men voor 25,00 euro meedoen met tien wekelijkse badmintonlessen. Het is een ideale gelegenheid om in kleine groepjes sportief en ongedwongen de basisvaardigheden van badminton te leren. 

GEEN CAMPINGBEZIGHEID

Bij BAN is badminton meer dan ontspanning op de camping of zwoele avond. Badminton is de snelste zaalsport ter wereld waar iedereen, ongeacht leeftijd of spelniveau, veel plezier aan beleeft. BAN badminton biedt ruimte aan jeugd, volwassenen, recreanten en competitiespelers. De vereniging maakt op verschillende dagen gebruik van diverse sportzalen, verdeeld over heel Amersfoort. Er is dus altijd een speelgelegenheid in de buurt. Iedereen kan bij BAN gratis en geheel vrijblijvend drie keer kennismaken met badminton en pas daarna beslissen over het lidmaatschap. ‘Raak in de BAN van badminton en kom 23 september naar de BAN Open Dag.’

Meer informatie: www.banbadminton.nl, info@banbadminton.nl of 06 –83852499.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie