Martine: ,,Wij merken dat er behoefte is aan deze vorm van werken in een ruimte met uitstraling."
Martine: ,,Wij merken dat er behoefte is aan deze vorm van werken in een ruimte met uitstraling." Alexander Griffioen

De Werkvilla opent tweede locatie aan Utrechtseweg

4 oktober 2023 om 14:15 Zakelijk

AMERSFOORT De Werkvilla opent binnenkort al een tweede locatie, wederom in een prachtige, oude kantoorvilla, aan de Utrechtseweg 15. The place to be om te werken, verbinden en te ontmoeten, en van alle gemakken voorzien. Hier staan dynamiek, energie en chemie centraal. Daarmee heeft De Werkvilla twee locaties in het hart van Nederland in een inspirerende omgeving.

Eigenaresse Martine van den Berg: ,,De Werkvilla biedt sfeervolle kantoren en vergaderruimtes voor zzp’ers, freelancers en de grotere ondernemers. Hier vind je stijlvolle kantoren om te werken in een mooie omgeving. Zowel aan de Utrechtseweg 129 (al eerder geopend) als aan de tweede locatie in Amersfoort: Utrechtseweg 15. In de tweede Werkvilla zijn maar liefst 13 kantoren beschikbaar, waar er op voorhand al direct een aantal van zijn verhuurd.” De Werkvilla bevindt zich op vijf minuten lopen van station Amersfoort en de binnenstad. Martine: ,,We ontzorgen we je van a tot z, zodat jij je kan richten op je bedrijf. De werkplekken zijn inclusief een externe meeting room, wifi, schoonmaak, koffie, thee en parkeergelegenheid.” 

MEERWAARDE

Martine: ,,Wij merken dat er behoefte is aan deze vorm van werken in een ruimte met uitstraling. Veel ondernemers die in een groot verzamelkantoor werken of thuiswerken missen uiteindelijk toch de contacten, hoor ik veel om me heen. In De Werkvilla kun je sparren, bij elkaar binnenlopen en om advies vragen. Soms ontstaan er samenwerkingen. Dat is toch echt de meerwaarde. Het zorgt voor binding, synergie en inspiratie.”

VERGADERPLEK

Martine deelt nog een nieuwtje: ,, Momenteel wordt het souterrain van de locatie aan de Utrechtseweg 129 volledig opgeknapt. Daar richten we een mooie, grote vergaderlocatie in. Hiervoor werken we samen met Loods 5 uit Amersfoort.” Deze unieke vergaderlocatie is vanaf half oktober te boeken.

OPEN MIDDAG

Nieuwsgierig? Donderdagmiddag 26 oktober (16.00 - 18.00 uur) kun je een kijkje nemen in de nieuwe locatie van De Werkvilla, gelegen in het hart van het statige Bergkwartier. Martine: ,,Loop gewoon binnen, de deuren staan open. Je bent van harte welkom. Heerlijke Franse hapjes en drankjes, verzorgd door de buren van Marie Café Brasserie, staan klaar.” 

De Werkvilla 
(nieuw) Utrechtseweg 15, 3811 NA Amersfoort.
Andere locatie: Utrechtseweg 129, 3818 ED Amersfoort.
T: 06-11416917
I: www.werkvilla.nl
E-mail: info@werkvilla.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie