De Werkvilla is gelegen in het hart van het statige Bergkwartier in Amersfoort. De voorbereidingen zijn in volle gang.
De Werkvilla is gelegen in het hart van het statige Bergkwartier in Amersfoort. De voorbereidingen zijn in volle gang. BDUmedia
Ondernemer in beeld

‘Unieke werkomgeving creëer je samen’

Zakelijk

AMERSFOORT/BARNEVELD Onder het motto ‘een unieke werkomgeving creëer je samen’, is De Werkloft the place to be om te werken, verbinden en te ontmoeten. De Werkloft heeft twee locaties: De Werkloft in Barneveld en De Werkvilla in Amersfoort. Hier ontstaan de mooiste ideeën in een inspirerende omgeving. 


De Werkloft in Barneveld is een ‘broedplaats’ met vaste en flexibele werkplekken, vergaderruimtes en fotoshootlocatie voor creatieve zzp’ers en ondernemers. Hier vind je ruimte om samen te werken. Nadat de formule in Barneveld een succes bleek, zijn Wendy en Martine om tafel gaan zitten. De kantoorvilla in Amersfoort bleek de ideale tweede locatie, waar Martine aan het roer zal staan.

Al jarenlang ben ik op zoek naar een unieke plek in Amersfoort waar ik ondernemers met elkaar kan verbinden

SPARREN Wendy Bloemendal: ,,Als zelfstandig interieurontwerper merkte ik al snel dat door vanuit huis te werken, ik de contacten, het sparren en de inspiratie met collega’s en andere ondernemers mistte. Dat leidde een paar jaar geleden tot de geboorte van De Werkloft. Gevestigd in een voormalig magazijn, dat is omgetoverd tot een stijlvolle plek waar je fijn en geconcentreerd kan werken. Compleet met flexibele werkplekken, heerlijke koffie, een binnentuin en natuurlijk wifi. Een leuke werkomgeving waar mooie samenwerkingen ontstaan. Door de toenemende vraag gaan we uitbreiden op de huidige locatie. We zoeken nog naar een passende vorm, waarbij ook de fysieke versie van mijn interieur- & lifestyleplatform “The Slow Store” gecombineerd kan worden.”


FOCUS Martine van den Berg: ,,Al jarenlang ben ik op zoek naar een unieke plek in Amersfoort waar ik ondernemers met elkaar kan verbinden. Aan de Utrechtseweg heb ik een prachtige kantoorvilla gevonden waar alles voor mij samenkomt met als rode draad: samenwerken en toch gefocust aan je eigen business werken. Binnen de Werkvilla ga ik me richten op mijn eigen onderneming in voedingscoaching, personal training en yoga.” De Werkvilla is gelegen in het hart van het statige Bergkwartier in Amersfoort. De voorbereidingen zijn in volle gang. Deze kantoorvilla opent begin 2023 de deuren. Martine: ,,Vanaf vrijdag 18 november zijn de bezichtigingen gestart in Amersfoort. Als je interesse hebt, stuur dan snel een e-mail naar De Werkvilla.”

De Werkvilla
Utrechtseweg 129 in
Amersfoort. E: werkvilla@werkloft.nl
I: www.werkloft.nl
De Werkloft
Jan van Schaffelaarstraat 48-1 in Barneveld.
E: info@werkloft.nl

advertentie
advertentie