Bij GezondOud sporten zestigplussers het hele jaar door op de mooiste plekken in de natuur.
Bij GezondOud sporten zestigplussers het hele jaar door op de mooiste plekken in de natuur. GezondOud
ADVERTORIAL

Het hele jaar samen sporten in de natuur met GezondOud

21 september 2022 om 08:00 Zakelijk

AMERSFOORT Bij GezondOud sporten deelnemers het hele jaar door op de mooiste plekken in de natuur in de buurt.    

,,In april dit jaar las ik een stukje over 60-plus sporten in het bos. Aangezien ik bijna elke dag wandel in dit bos besloot ik om te bellen voor een proefles. Eerlijk gezegd had ik er geen hoge verwachtingen van; ik had een soort bejaardengym in gedachten. Maar toen ik die donderdag meedeed, was ik zeer verrast om te ontdekken dat dit totaal niet het geval was en er ook nog eens ontzettend goed lesgegeven werd! Compleet met warming up, benen/billen/armen, cardio, uithoudingsvermogen, planken, cooling down. Geen spiergroep werd vergeten, er werd goed gelet op de uitvoering en dat op een positieve, vaak humoristische wijze. Een hartstikke leuke lerares, een goede sfeer, leuke fitte medesporters, we werken hard en genieten onderwijl van de heerlijke mos-en bosgeuren. Kortom, het was hard werken én genieten en ik ging met een big smile naar huis waar ik meteen mailde dat ik graag op donderdag mee wilde doen. Ondertussen sport ik twee keer in de week en het bevalt mij uitstekend”, zegt een van de deelnemers enthousiast.  

IN DE BUURT GezondOud is er voor iedereen die gezond oud wil worden en daar zelf, door voldoende te bewegen, een belangrijke bijdrage aan wil leveren. Wekelijks wordt er gesport op verschillende locaties op de mooiste plekken in de natuur in de buurt. In Amersfoort is dat op maandagmorgen in Park Elisabeth Groen, op dinsdagmorgen in Park Schothorst en op donderdagmorgen bij de Watertoren.
Omdat het sociale aspect minstens zo belangrijk is als goed begeleid sporten, worden er regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd om vrijblijvend aan deel te nemen. Van wadlopen in Noordpolderzijl, kunst en cultuur opsnuiven in Kopenhagen tot een fietstocht door de bollenstreek.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website www.gezondoud.nl of bel voor een proefles naar 06-53837045.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie