Er wordt gesport bij de Watertoren en in Park Schothorst. Binnenkort start er ook een groep in Park Randenbroek.
Er wordt gesport bij de Watertoren en in Park Schothorst. Binnenkort start er ook een groep in Park Randenbroek. Gezond Oud
Ondernemend

‘Kom lekker sporten in de buitenlucht’

Zakelijk

AMERSFOORT Het is een prachtige dag. Joke (65) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht. ,,Het is weer tijd voor mijn wekelijkse uurtje sporten. Ik ga iedere week en soms zelfs twee keer in de week en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik aan kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er nog meer zullen zijn. De training is afwisselend, we worden goed begeleid door een deskundige trainer en het is bovenal erg gezellig. Inmiddels sport ik alweer een aantal maanden bij GezondOud en ik merk dat het me erg goed doet. Iedere keer kom ik vrolijk en positief gestemd terug van de training. Ik heb meer energie, een betere conditie, mijn balans verbetert en ik voel me echt sterker worden”, zegt Joke.  

,,Wij sporten het hele jaar door op de mooiste plekken in de natuur. Zo sporten we op dit moment bij de Watertoren en in Park Schothorst en willen we snel ook een groep starten in Park Randenbroek. Tijdens de training doen we diverse spierversterkende oefeningen en wordt er gewerkt aan je conditie, de stabiliteit en de mobiliteit. Je traint op je eigen niveau, want ieder mens is anders. Zo kan iedereen deelnemen en zorgt de trainer ervoor dat jij op jouw niveau wordt uitgedaagd.”

PROFESSIONELE BEGELEIDING GezondOud werkt uitsluitend met deskundige trainers die goed zijn opgeleid. De groepen bestaan uit maximaal zestien deelnemers zodat er voldoende aandacht is voor het individu. Regelmatig wordt het effect van de trainingen onderzocht en wordt de inhoud van de training daar waar nodig aangepast. 

Na de training wordt er vaak nog koffie gedronken en regelmatig worden er gezellige activiteiten georganiseerd waar vrijblijvend aan deelgenomen kan worden. Denk hierbij aan wandeltochten, fietstochten, museumbezoek of een midzomer BBQ.  

Nieuwsgierig geworden?
GezondOud nodigt iedereen van harte uit voor een gratis proefles. Neem contact op via 06-53837045 of kijk op www.gezondoud.nl voor locaties en tijden.  

advertentie