Shareen: 'Mensen voelen zich op hun gemak bij ONS.'
Shareen: 'Mensen voelen zich op hun gemak bij ONS.' ONS Leefstijl & Trainingscentrum
Sporten in Amersfoort

ONS Leefstijl &Trainingscentrum

22 september 2023 om 09:43 Zakelijk

AMERSFOORT Het is een vertrouwde locatie en veel sporters komen al jaren bij ONS Leefstijl & Trainingscentrum. Toch waait er een hele nieuwe wind. Shareen en Maurice Richardson hebben veel ideeën en ervaring met een gezonde leefstijl en dat is nieuw in het sportcentrum.

door Arnoud J Spaaij

De sportschool bestaat al 25 jaar. „Wij zijn dan ook verder gegaan waar Theo Meijer gebleven was”, zegt sportbegeleider Maurice Richardson. Zijn zus Shareen trainde ook bij Theo Meijer en tot voor kort gaf zich helemaal voor haar judocarrière. Ze heeft een indrukwekkende lijst van successen waarop maar liefst 5 nationale kampioenschapstitels prijken en de wereldkampioenstitel veteranen 2018. Vanuit haar enorme ervaring als topsporter begon Shareen als vitaliteitscoach.

VITALITEIT

Sporten kan overal en precies daar vullen Shareen en Maurice de behoefte waar veel mensen tegenwoordig mee zitten. Shareen: „Veel mensen weten wel dat ze wat willen. Ze hebben de wil om zich beter te voelen, af te vallen of hun conditie te verbeteren. Soms gaan ze naar een diëtist of een sportschool maar ze weten nooit hoe ze het echt moeten doen. Als vitaliteitscoach werkte ik al met veel mensen zodat ze zich mentaal en fysiek gezond gingen voelen. Nu geven we in ONS daar meer invulling aan zodat leefstijl, slaap en voeding aandacht krijgen.” Sport is vanzelfsprekend een belangrijke pijler. De naam ONS Leefstijl & Trainingscentrum bestaat er voor een deel uit. Maurice: „Het staat voor Ontmoet en Sport. En het vat samen hoe we samen met het team en met de mensen die komen sporten gezamenlijk werken aan vitaliteit.“

DOELEN

Nu al is er fysiotherapie, een beautysalon, massage mogelijk. „En vitaliteitsbegeleiding, die breng ik zelf in”, zegt Shareen die als geen andere weet hoe je je leefstijl moet aanpassen aan wat je voor doelen hebt, „We willen graag nog meer aanvullen zodat we het team verder kunnen uitbouwen. Dat past in de alles waar we aan werken. De inrichting zodat mensen in fijn interieur binnenstappen, en de ontvangst van sporters. We werken aan een mooie club waar mensen blijer worden van het sporten. Dan wordt het sportcentrum nog mee een plek van ons allemaal. Het was en is kleinschalig maar we hebben heel veel mogelijkheden dat merken we terug omdat de mensen zelf ook met ideeën komen en enthousiast reageren.“

Nieuwe sporters die binnenkomen krijgen een uitgebreide introductie. Shareen: „Hoe we sporters begeleiden, werken we daarna passend uit. Soms komen mensen alleen om te sporten maar dikwijls zien we echt dat de behoefte groeit aan een verbetering van vitaliteit. Met deze mensen doen we uitgebreide intakes. Om het zo laagdrempelig mogelijk te houden, kunnen mensen kiezen voor een vier-keer-kennismakingskaart zodat ze eerst kunnen ervaren hoe de sfeer bij ONS is.”

ONS Leefstijl & Trainingscentrum
Kosmonaut 8E, 3824 MK Amersfoort
033-4567707,
ons-ltc.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door ONS Leefstijl & Trainingscentrum en maakt deel uit van onze commerciële sportspecial ‘Sporten in Amersfoort’. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie