Het team van Comma Vastgoed.
Het team van Comma Vastgoed. Patrick Siemons

‘Comma Vastgoed nu ook voor particuliere woningmarkt Amersfoort’

22 maart 2023 om 12:15 Zakelijk

AMERSFOORT Comma Vastgoed biedt sinds kort naast haar activiteiten als bedrijfsmakelaar ook de particulier alles voor de aan- of verkoop van een woning. Daarmee is Amersfoort een nieuwe, en tegelijkertijd zeer ervaren, woningmakelaar rijker.

Comma Vastgoed geniet bij veel Amersfoorters en mensen in de regio al veel bekendheid. Zelfs bij menig particulier, terwijl het makelaarskantoor zich tot nu toe richtte op de zakelijke onroerendgoedmarkt. Inmiddels doet Comma Vastgoed dat al twintig jaar. De nieuwe afdeling voor de particuliere woningmarkt is daarmee gesteund en gebaseerd op veel expertise.

Directeur Maarten Stalenhoef noemt de uitbreiding min of meer logisch: „We hebben inderdaad altijd al onze activiteiten gericht gehad op de zakelijke gebruiker van vastgoed. Maar ook al die mensen moeten wonen. Dan ligt zakelijk gebruik en wonen dicht bij elkaar.”

OPLOSSINGEN

Om de particulier alle service en diensten te kunnen bieden heeft Comma Vastgoed het team versterkt met twee nieuwe medewerkers. Lylian Kamphuis en Hidde Bauman zijn aan de slag gegaan en opereren vanuit het kantoor aan de Utrechtseweg. „We zijn een uniek kantoor in de regio. We faciliteren zowel de zakelijke als de particuliere markt”, legt Kamphuis uit. ,,Het is een uitdagende stap, vooral in een veranderende markt waar tegelijkertijd veel vraag is naar woonruimte. Wij denken graag in oplossingen, bijvoorbeeld een transitie van commercieel onroerend goed naar woningen.” 

NETWERK

Comma Vastgoed heeft met de uitbreiding van haar diensten een andere aanpak. „Een woning of bedrijfspand, voor Comma geen punt”, zegt Stalenhoef enthousiast. Bauman vult aan: „We zijn echt jong en verfrissend. We kijken met een andere blik naar de vraag en het aanbod in de woningmarkt. Waarom zou je zakelijk en privé gescheiden houden?” Het is duidelijk dat de twee jonge makelaars anders met woonwensen omgaan. En dat kan leiden tot mooie oplossingen. Zelf wonen ze in hartje Amersfoort. „We zijn bekend in de omgeving en omdat we in Amersfoort wonen, bestaat ons netwerk ook uit lokale contacten. Dat werkt fijn en is een groot voordeel.” 

ONTZORGEN

Comma Vastgoed is de bedrijfs- en woningmakelaar in Amersfoort en alle aangrenzende plaatsen. Het makelaarsteam ontzorgt bij aan- en verkoop, huur, verhuur, taxatie, belegging en financiering van particuliere woningen en bedrijfs- of kantoorruimten. Of een combinatie daarvan. „Ook daarin kunnen we voorzien natuurlijk”, beaamt Stalenhoef. „Een pand dat op de begane grond zakelijk wordt gebruikt, als winkel bijvoorbeeld, is op de eerste etage meestal heel geschikt voor bewoning. Voor jezelf, maar ook om te verhuren.”

Comma Vastgoed
Utrechtseweg 223
3818EE Amersfoort
033 4450705

Arnoud Spaaij
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie