De mensen van Drenth Makelaars zijn doorpakkers.
De mensen van Drenth Makelaars zijn doorpakkers. Studio Beeldwerken | Christian Reijnoudt
Ondernemer in Beeld

Onmisbare deskundigheid Drenth makelaars

14 december 2022 om 13:15 Zakelijk

AMERSFOORT Drenth Makelaars is hét kantoor in de regio Amersfoort voor aan-, verkoop, taxaties voor particulieren, beleggers en projectontwikkelaars. Dat het kantoor succesvol is blijkt wel uit de 982 reviews op de website die resulteren in een gemiddeld rapportcijfer van 9,3.

„Opdrachtgevers blij maken met persoonlijke begeleiding en een goed resultaat. Daar doen we het voor”, meent de makelaar uit de Bergstraat. Vanuit het centrum van Amersfoort biedt Drenth Makelaars onmisbare deskundigheid. „Mensen onderschatten nog steeds wat er geregeld moet worden bij de aan- en verkoop van een woning. We zijn een NVM-makelaar en we zijn goed gecertificeerd.”

GROTE BEREIKBAARHEID Elke medewerker van Drenth Makelaars die je spreekt is op de hoogte van alle opdrachten. De bereikbaarheid van het kantoor is groot, ook in de avonden en in het weekend. En bovenal zijn de mensen bij Drenth Makelaars enthousiaste en transparante doorpakkers.„Die werkwijze geeft opdrachtgevers minder stress en meer plezier. En deze houding, no-nonsense, doorpakken naar een deal, heeft ons al vijf keer de publieksprijs opgeleverd van ‘beste makelaar in de provincie Utrecht’.”

GROOT NETWERK Sander van Dronkelaar, directeur van Drenth Makelaars zegt: „Ik ben trots op ons team, omdat we in sterk wisselende markten elke keer weer onze werkwijze aanpassen en het beste voor de klant blijven doen.
Het makelaarsvak is een prachtig vak. Iedere dag komen we opnieuw in nieuwe situaties terecht en mensen kiezen ons vanwege onze persoonlijke aandacht en het vertrouwen dat we mensen kunnen geven. In deze tijd is het belangrijk om als makelaar met je tijd mee te gaan, dus maken wij gebruik van de nieuwste marketingtechnieken. Ook hebben wij een groot netwerk en zijn wij zeer actief op de socials.” 

door Arnoud J Spaaij  

Drenth Makelaars
Bergstraat 39/41
3811NG Amersfoort
033 4652602
www.drenthmakelaars.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie