Anne Fem de Groot:
Anne Fem de Groot: "Ik ben verknocht aan Amersfoort." JPH
Ondernemer in beeld

Anne Fem NVM Makelaardij heeft kennis van Amersfoort en omgeving

27 maart 2022 om 20:53 Zakelijk

AMERSFOORT Aan de Leusderweg in Amersfoort in het mooie monumentale baanwachtershuisje langs de Ponlijn heeft Anne Fem NVM Makelaardij sinds enkele jaren letterlijk een centrale plek in de stad. En van daaruit heeft Anne Fem NVM Makelaardij een gevestigde reputatie opgebouwd in Amersfoort en omgeving.

Anne Fem de Groot is daarmee met haar makelaarskantoor een echte spin in het web in Amersfoort en de regio. „Voor ik hier met het kantoor begon was ik al lange tijd werkzaam in de huizenmarkt. En ik ben verknocht aan Amersfoort. Ik vind het een fijne stad. En dat helpt enorm met het vinden van het juiste huis bij de juiste bewoners.” Anne Fem kent de stad goed maar ook de buitenwijken en de omgeving. „Ik heb ook jaren gewerkt op de Utrechtse Heuvelrug en heb toen in heel veel plaatsen de weg goed leren kennen.”

Het is gewoon wel lekker als je je makelaar ‘s avonds kan bereiken. Daarom houd ik van direct contact

Het team van Anne Fem NVM Makelaardij stopt veel energie in de service naar mensen die een huis willen verkopen of zoeken. „We werken heel direct, no nonsense”, legt Anne Fem uit, „Ik ben eigenlijk 24uur bereikbaar. Ik weet dat mensen dat prettig vinden en dat snap ik ook. Het is gewoon wel lekker als je je makelaar ‘s avonds kan bereiken. Daarom houd ik van direct contact. Terwijl we ook gaan voor een tien op Funda.”

Met enthousiasme, tomeloze inzet en passie voor het vak worden opdrachtgevers volledig ontzorgd. Onder andere met het unieke High5 pakket voor aan- en verkoop. De persoonlijke wensen en verwachtingen van de klant staan voorop. Anne Fem: „Alles is maatwerk. Je woning verkopen is iets speciaals waar wij graag rekening mee houden want een huis is niet alleen steen maar ook emotie. Geef ons het vertrouwen, wij doen de rest.”

Anne Fem NVM Makelaardij, Leusderweg 26, 3817 KA Amersfoort, tel. 033-2091100, info@annefemnvmmakelaardij.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie