Het nieuwe team bij De Beren op het Eemplein.
Het nieuwe team bij De Beren op het Eemplein. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

De Beren bruist met nieuw team

14 mei 2021 om 13:21 Zakelijk

AMERSFOORT Het ruikt nieuw en dat is het ook voor een deel. De Beren op het Eemplein heeft een nieuwe eigenaar. Berndt Woest die ook De Beren op het Julianaplein bestiert, verwelkomt voortaan ook de gasten in het restaurant van De Beren op het Eemplein.

Arnoud J Spaaij

Bezorgrestaurant De Beren op het Julianaplein loopt ontzettend goed. Je haalt daar uitstekende kwaliteitsmaaltijden, of laat deze bezorgen. Inmiddels zijn er bijna 75 vestigingen van de franchise-organisatie door heel Nederland. Niet zo verwonderlijk dat eigenaar van het bezorgrestaurant, Berndt Woest, ook de kans kreeg restaurant De Beren op het Eemplein te exploiteren. Al ziet de innemende Woest het vooral als een stap met een heleboel vrijheid. „Die ervaring is bij De Beren zo positief. Als ondernemer ben ik bij De Beren klant en ook partner. En heb de vrijheid gekregen de overname van het restaurant op het Eemplein met een weloverwogen beslissing te kunnen doen.”

RESTYLEN Terwijl hij een kop koffie serveert zegt Woest vrolijk: „Ik moest best veel leren. Ik moest mijzelf de bediening in een restaurant eigen maken. Ik heb dan wel het bezorgrestaurant, maar ik heb van de anderen in het Beren-team veel mogen bijleren. Ik zag mijn trainster oprecht een paar keer vanuit haar ooghoeken kijken ‘als dat maar goed gaat’.”
Woest gebruikte de afgelopen maanden om compleet te restylen. „Het is eigentijds, bruisend en vooral ook sfeervoller.
We hebben daarnaast een heel nieuw team dat vol enthousiasme zit. We kunnen niet wachten tot wij ook binnen open mogen om trots onze zaak te laten zien die er als nieuw uitziet.”

OPNIEUW AANSCHUIVEN Als je in het verleden al een gast was, heb je alle reden om de vernieuwde service te komen uitproberen. ,,Ook vanwege onze gerechten op de menukaart. Die is enerzijds vertrouwd, maar ook aangevuld met een borrelplateau, een zeer uitgebreide drankenkeuze zoals speciaalbieren, cocktails en koffies. Maar ook voor een uitstekende ribeye en een tournedos ga je op je gemak bij ons zitten.”

Woest heeft echt alles aangepakt om De Beren helemaal naar zijn hand te zetten. „Ja, ik denk dat onze gasten zich echt vrij kunnen voelen weer bij ons aan te schuiven. We blijven ons inzetten tot Amersfoort ons echt op waarde kan schatten. Als persoon en dus ook als ondernemer ben ik erg ontwikkelgericht, dat probeer ik mijn teams ook te leren. Laat ons gerust weten of je de vernieuwingen kan waarderen, van feedback leren wij.”

VRIJHEID Woest wil graag met zijn team in breedte en in diepte iedereen kansen kunnen geven. „Vrijheid voor de mensen met wie ik samenwerk voor kansen in het restaurant maar ook wil ik graag met ondernemers op het Eemplein samenwerken.” Woest heeft veel vertrouwen in de toekomst: „Laten we onze vrijheid, wanneer het weer kan, volop samen vieren.”

De Beren Amersfoort
De Beren.nl
Eemplein 81, Amersfoort
Tel. 033-8700230

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie