Afbeelding
Foto: Pexels

Zonder problemen je pakket versturen dankzij de paklijst envelop

17 januari 2023 om 12:08 Partnercontent

Adres onbekend?  Moet je er ook niet aan denken dat je iets verstuurt en het pakketje komt nooit aan? Of je pakket wordt aan de overkant van de straat afgeleverd en de ontvangers beweren achteraf bij hoog en laag dat ze nooit iets hebben ontvangen? In beide gevallen kan dat omdat het adreslabel niet goed leesbaar was en de bezorger uitging van de verkeerde informatie. Het pakket paste misschien gewoon door de brievenbus zodat de ontvanger er nooit voor heeft hoeven te tekenen. Dit soort problemen sluit je uit door dymo labels te gebruiken. Goed plakkende labels waar je de informatie op print. Het label verlies je niet meer als deze eenmaal op het pakket geplakt is en dankzij het feit dat het adres erop geprint is, vergist de koerier zich niet meer. In ieder geval niet omdat hij het adres niet goed kan lezen.

Representatieve paklijst enveloppen

Verstuur je iets omdat je bedrijfsmatige handelingen verricht en je te maken hebt met een klant? Dan is het verstandig om al je bijgevoegde documenten te verzenden met behulp van paklijst enveloppen. De pakbon en je factuur reizen met je pakket mee en komen ongeschonden, droog en schoon aan op de plaats van bestemming, bij je klant. Buiten het feit dat je documenten goed leesbaar blijven betekent het ook nog eens dat je een goede indruk achterlaat bij je klant. Het mooie aan een paklijst envelop is dat hij niet te openen is zonder dat je deze beschadigd. Even ongemerkt stiekem kijken wat er in de envelop zit is er dus niet bij, jouw privacy en die van je klant blijven gewaarborgd.

Plakt als de beste

Wanneer je de paklijst envelop hebt gevuld en dichtgeplakt haal je aan de rugzijde de bescherming eraf zodat de kleeflaag zichtbaar wordt. Precies met die kant plak je de paklijst envelop permanent op de doos. Tijdens het transport blijft de envelop daarmee goed zitten en mocht het onverhoopt een keer regenen, worden de documenten die erin zitten niet nat. Het meest gangbare formaat dat wordt gebruikt als paklijst envelop is A5-formaat. Maar ook A6- tot DHL-formaat is te verkrijgen bij Easypack. De enveloppen zijn gemaakt van LDDP folie (Low Density Polypropyle), een transparante folie die helder en stevig van kwaliteit is. Staat er een barcode op de in de envelop ingevoegde factuur? Dan is deze gewoon gemakkelijk te scannen, door de folie heen.

Webshop 

Dymo labels zijn onmisbaar als je bijvoorbeeld een webshop runt en elke dag verschillende orders de deur uit doet. Omdat er best wel wat tijd in het versturen gaat zitten, wil je dat dit proces zo efficiënt mogelijk verloopt. Ben je er niet zeker van welke labels er voor jouw webshop geschikt zijn, neem dan contact op met de specialisten van Easypack. Dan kom je gelijk te weten welke verpakkingsmaterialen nog meer geschikt zijn om jouw bedrijf nog beter te kunnen runnen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie