Afbeelding
Foto: Pixabay

Wat doe je met puin bij een verbouwing

Partnercontent

Een container huren: ideaal bij een verbouwing

Ben je aan het verbouwen in het westen? Dan is een  container huren in Hilversum zeker een goed idee. Als je gaat verbouwen, komt er vaak veel afval vrij. Dit afval past niet allemaal in je eigen afvalcontainer. Als je je afval zo snel mogelijk opruimt, kun je je tijd optimaal benutten en hoef je hier ook niet meer naar om te kijken. Plaats je een afvalcontainer voor de deur, dan kun je je afval meteen kwijt. Wij vertellen je in dit artikel wat zoal de voordelen zijn van het huren van een afvalcontainer. Lees snel verder en ontdek meer!

Je wint tijd

Wil je een container huren in Amersfoort of een andere plaats, dan zal je meer tijd winnen. Verbouwen kost veel tijd en deze tijd wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk benutten. Daarom wil je natuurlijk ook niet te veel tijd kwijt zijn aan het opruimen van je afval. Het kost flink wat tijd om telkens weer de aanhangwagen vol te laden en heen en weer naar de milieustraat te rijden. Door een afvalcontainer voor de deur te plaatsen, kun je je spullen eenvoudig kwijt en bespaar je tijd. Je kunt meteen de deur uit en je afval weggooien zonder je druk te maken over het legen ervan. Een volle container wordt doorgaans opgehaald, waardoor je niet naar de milieustraat hoeft te rijden en hoeft te wachten. Ook hoef je niet om een specifieke tijd je afval ergens naartoe te brengen. Met een afvalcontainer bespaar je dan ook veel tijd.

Genoeg ruimte voor afval

Wanneer je klust of verbouwt, zal er veel afval vrijkomen. De verschillende soorten afval, zoals o.a. puin en sloopafval, nemen veel ruimte in beslag. Hierdoor zal een busje of aanhangwagen snel vol zitten. Kies je voor een afvalcontainer, dan kun je hier veel afval in kwijt zonder dat je je hier zorgen over hoeft te maken. Ook kun je met een afvalcontainer de beschikbare ruimte optimaal benutten en mag je deze tot 20 cm boven de rand vullen. Hiervoor geldt wel dat het afval op een veilige manier te vervoeren moet zijn, zonder dat het eruit valt.

Voor elke klus een geschikte container te vinden

Bij elke verbouwingsklus, komt er weer ander afval vrij. Daarom is het ook zo belangrijk om een passende afvalcontainer te kiezen. Zo zijn er verschillende afvalcontainer, zoals bijvoorbeeld houtcontainers, containers voor groenafval, containers voor bouw- en sloopafval, enzovoort. Wil je echt voor gemak kiezen, dan kun je een bouwafval container kiezen, waar een mix van verschillende soorten afval in mag. Denk aan metselwerkpuin, resten van bouwmaterialen, betonpuin, kunststoffen, enzovoort.

Ga jij ook voor een afvalcontainer tijdens je verbouwing?

advertentie