Afbeelding
SnappCar

Autodelen in Amersfoort zit in de lift

1 juni 2021 om 07:20 Partnercontent

Wat als je iedere dag een andere auto kon kiezen? Doordeweeks een cabrio, voor verhuizingen je eigen busje en voor vakanties en lange weekenden heerlijk toeren in een Volkswagen T2. Dit klinkt niet gek toch?

Mensen kiezen steeds vaker voor ‘gebruik boven bezit’. Ook wanneer het om je vervoersbehoefte gaat. Door deze deeleconomie is slimme mobiliteit werkelijkheid geworden. Autodelen zit namelijk flink in de lift en dat brengt voordelen voor iedereen. Auto eigenaren verdienen extra met het verhuren wanneer ze hun auto niet nodig hebben. Verder hebben mensen die op specifieke dagen gebruik willen maken van een auto nu keuze uit duizenden mogelijkheden en vaak gewoon in hun eigen buurt.

SnappCar is bijvoorbeeld zo’n deelautoplatform. Waar je in Nederland woont maakt niet uit, deelauto’s zijn tegenwoordig overal te vinden. Woon je in de Randstad dan zit je helemaal goed. Een auto huren in Utrecht of Amersfoort is een eitje met een groot aanbod van verschillende merken en typen. Altijd beschikbaarheid en altijd in de buurt.

Daarnaast is autodelen een van de meest duurzame vormen van mobiliteit. Kies je dus voor autodelen dan kies je ook voor ons klimaat. Een deelauto in de wijk, betekent dat er 10 auto’s minder nodig zijn op de weg. Dat resulteert in groenere straten, minder files en flink terugdringen van emissies!

Extra inkomsten met je eigen auto

Wil je liever bijverdienen met je auto dan er een huren, dan kan private lease een oplossing bieden. Geen dure aanschafwaarde, maar gewoon een eerlijk maandtarief om je eigen nieuwe auto te leasen.

Met de Private Lease aanbiedingen van SnappCar heb je de beschikking over je eigen auto én verhuur je deze maandelijks aan mensen die een auto nodig hebben. Volledig verzekerd natuurlijk. Die extra bijverdiensten kunnen behoorlijk oplopen en in sommige gevallen zelfs meer dan alleen je maandelijkse autokosten dekken. Dat betekent gratis rijden én geld op je rekening. Autodelen is zeker in deze economisch moeilijke tijden een aantrekkelijke oplossing.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie