Afbeelding
Politie.nl

Politie zoekt getuigen na ernstige mishandeling in Amersfoort

Misdaad

AMERSFOORT In de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 oktober vond een ernstige mishandeling plaats op de Patriciërslaan in Amersfoort. Een man liep hierbij zware verwondingen op. De politie is op zoek naar de daders van de mishandeling en vraagt om getuigen en camerabeelden. 

Zaterdagnacht rond 00.50 uur reed het slachtoffer op zijn scooter op de Patriciërslaan, ter hoogte van de straat De Vergulde Wagen. Om onduidelijke redenen werd de man plotseling door twee jongens, ook op een scooter, in elkaar geslagen. Het slachtoffer kreeg meerdere vuistslagen in het gezicht terwijl hij weerloos op de grond lag. Daarbij liep het slachtoffer diverse botbreuken op in het gezicht en een hersenschudding. Ook mist hij een tand. Als een omstander niet zou hebben ingegrepen, hadden de gevolgen voor het slachtoffer nog veel ernstiger kunnen zijn, zo laat de politie weten.

SIGNALEMENT De politie is nu op zoek naar de daders en vraagt getuigen zich te melden. Zij zijn op zoek naar twee personen. De personen zijn beide 17 à 18 jaar oud en hebben een lichte huidskleur. De ene persoon had een normaal postuur, een lengte van 1.80 meter, kort blond haar en droeg een zwarte jas. De andere persoon had een tenger postuur, onverzorgd gelaat en was rond de 1.70 meter lang. Zijn haar was zwart en half lang. Hij droeg een donkerkleurige jas, blauwe spijkerbroek en pantoffels met rubberen witte zool, gemaakt van een grijze stof. De scooter waarop de twee jongens reden, was vermoedelijk van het merk Vespa, donkerkleurig en voorzien van een windscherm en blauwe kentekenplaat.

Wie iets heeft gezien, kan dit melden bij de politie via het online tipformulier of het telefoonnummer 0900.5544. Ook anoniem melden is mogelijk via Meld Misdaad Anoniem of het telefoonnummer 0800-7000.

advertentie
advertentie