Afbeelding
Photo by Boris Debusscher on Unsplash

De werkbroek vindt u bij Bevazet!

27 januari 2023 om 12:10 Partnercontent

Wilt u een werkbroek heren aanschaffen? Dan gaat u natuurlijk naar Bevazet! Wij hebben een ruim assortiment degelijke bedrijfskleding voor zowel bedrijven als voor de particuliere klusser. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van slechts één kledingstuk of voor een volledige kledinglijn! Laat ons u compleet ontzorgen en ontvang werkkleding die exact voldoet aan uw eisen. Wij denken graag met u mee, of u nu een particuliere klusser bent of een bedrijf dat op grote schaal wil bestellen. Dat is het mooie van Bevazet, wij hebben voor iedere klant passende werkkleding, zoals een werkbroek voor heren!

Meer veiligheid met een werkbroek

Hoewel u natuurlijk aan het werk kunt in uw eigen kleding, zit er veel voordeel aan het gebruikmaken van werkkleding. Ten eerste is het een stuk veiliger dan werken in normale kleding. Hoezeer ook een oude spijkerbroek voldoet voor kleine klusjes binnenshuis, is dit niet erg praktisch wanneer u werkt met gevaarlijke gereedschappen. Bijvoorbeeld tijdens het lassen of wanneer u werkt met scherp gereedschap, zoals een elektrische zaag. Een ongeluk zit in een klein hoekje en hoewel een werkbroek natuurlijk niet volledig beschermt, kan het wel het verschil betekenen tussen een zware of een lichte verwonding. De werkkleding van Bevazet is van hoge kwaliteit en van degelijke materialen, waarbij uw veiligheid voorop staat. Door een werkbroek te dragen beschermt u dus uzelf!

Val meer op met bedrijfskleding!

Naast dat goede werkkleding veiliger is, doet het ook veel voor uw zichtbaarheid. Door al uw werknemers dezelfde soort kleding te laten dragen, valt uw bedrijf beter op. Dat is mooi, want daardoor weten klanten u beter te vinden! Zeker wanneer u kiest voor werkbroeken in een opvallende kleur, of werkbroeken bedrukt met uw bedrijfslogo of slogan, weet u zeker dat potentiële klanten niet om u heen kunnen.

Bij Bevazet kunt u een werkbroek voor heren ook laten bedrukken. Bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, de website of het telefoonnummer op een van de broekspijpen. Dat ziet er niet alleen mooi uit en valt goed op, maar zorgt er ook voor dat u beter te bereiken bent. Wel is het hierbij belangrijk om rekening te houden met de kleuren die u kiest. Idealiter steken de kleuren van de bedrukking en van de kleding zelf goed tegen elkaar af, bijvoorbeeld witte letters op zwarte stof. Dat is makkelijker te lezen!

Praktischer dan normale kleding

Werkkleding is ook nog een stuk praktischer dan normale kleding. Niet alleen omdat het van steviger materiaal is gemaakt, maar ook omdat werkkleding zoals een werkbroek vaak meer zakken heeft dan een gewone spijkerbroek. Deze zakken zijn ideaal om kleine stukken gereedschap in te bewaren, zoals een meetlint, potlood of waterpas. Zo hoeft u minder los mee te nemen en kunt u er snel bij wanneer u onverwacht iets nodig heeft. Dat scheelt heen en weer lopen én komt professioneler over op klanten! Ook is het bij werkkleding niet erg wanneer er verf of ander afgevend materiaal op de stof terecht komt. De broek is immers gemaakt om in te werken. U kunt uw eigen kleding dus langer netjes houden door te kiezen voor werkkleding.

Ook gaat de stof van een werkbroek langer mee dan die van alledaagse kleding. Bevazet werkt alleen met duurzame materialen, waardoor de kleding goed tegen een stootje kan en niet snel verslijt. Zelfs wanneer u de werkkleding dagelijks draagt zal deze nog steeds erg lang mee gaan. Dat is goed voor u en voor het milieu! Een stuk praktischer dus dan normale kleren.

Korte werkbroek

Ook in de zomermaanden kunt u terecht bij Bevazet. Wij hebben namelijk ook een mooi aanbod van korte werkbroeken! Een korte werkbroek is ideaal in de hete maanden. U wilt immers niet oververhit raken. Door een werkbroek met korte pijpen te kiezen, komt u nog steeds professioneel en veilig voor de dag, maar heeft u het niet te warm. Dat is fijn, zeker wanneer u moet werken tijdens een hittegolf of met gereedschap dat heet wordt. Een zonnesteek of oververhitting ligt dan al snel op de loer en kan gauw voor problemen zorgen. Als u niet uitkijkt kunt u hier flink last van krijgen en een paar dagen uit de running zijn. Dat is zonde van uw gezondheid en van uw tijd! Wees daarom de warmte voor en kies voor een korte werkbroek.

Andere soorten werkbroeken

Naast korte werkbroeken hebben we bij Bevazet nog meer verschillende soorten broeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkbroeken voor dames, werkoveralls of zelfs werkjeans! Werkoveralls zijn fijn omdat u niet meer over uw kleding hoeft na te denken. De overall is immers al voldoende! Zeker wanneer u wilt dat al uw medewerkers hetzelfde gekleed zijn, is een overall perfect. Werkjeans daarentegen zijn handig wanneer u wilt dat uw werkkleding niet teveel opvalt. Ze zijn dan ook goed te combineren met nette of normale bovenkleding. Iedereen vindt namelijk weer net een ander soort broek prettig zitten. De een wil hem zo stevig en veilig mogelijk, de ander kiest liever voor een meer casual model of eentje van stretch. Wat uw voorkeur ook is, bij Bevazet vindt u de werkbroek die bij u past!

Particulieren en bedrijven

Bij Bevazet zijn zowel particuliere klanten als bedrijven welkom. Wilt u een gehele kledinglijn aanschaffen voor uw bedrijf, van werkbroeken tot jassen? Dat kan! Wij denken graag met u mee. Voor u het weet heeft u al uw werknemers in stevige, opvallende werkkleding. Bent u een hobbyklusser en wilt u alleen een werkbroek om af en toe te dragen? Ook dat is geen probleem bij Bevazet. Wij zijn open voor allerlei soorten klanten!

Meer weten? Neem contact op met Bevazet

Wilt u meer weten over de diensten van Bevazet, of wilt u meteen een werkbroek voor heren bestellen? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Onze werknemers hebben een ‘alles is mogelijk’-mentaliteit en willen u graag volledig ontzorgen als het op bedrijfskleding aankomt. Door bij ons een bestelling af te nemen weet u zeker dat over alles is nagedacht en dat u werkkleding ontvangt die perfect aansluit op uw wensen. Twijfel daarom niet langer en bestel uw bedrijfskleding bij Bevazet!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie