Afbeelding
Foto door form PxHere

Dit houdt de salderingsregeling in

13 juli 2021 om 12:58 Partnercontent

Als je al zonnepanelen hebt of je overweegt deze aan te schaffen, dan ben je ongetwijfeld de term ‘salderen’ tegengekomen. Mocht je je afvragen: wat is salderen? Of je weet niet zeker wat je ermee kunt, dan leggen we dat in dit artikel uit en vertellen we je welk voordeel je eruit kunt halen.

Door de salderingsregeling kun jij zelf opgewekte groene stroom die je niet gebruikt, terug verkopen aan de energiemaatschappij. Zodra jouw huishouden namelijk een overschot aan energie produceert dankzij de zonnepanelen, wordt deze stroom direct teruggestuurd naar de energiemaatschappij. Denk bijvoorbeeld aan de stroom die wel opwekt maar niet gebruikt als je op vakantie bent of aan het werk. Je krijgt voor deze stroom dezelfde prijs als wanneer jij de energie zou afnemen bij de energiemaatschappij.

Voordelige investering
Met zonnepanelen maak je dus niet alleen gebruik van voordelige en groene energie, maar kun je er ook nog iets aan overhouden! Ook als je de zonnepanelen niet gekocht hebt maar ze huurt, verkoop je de overige stroom aan de energiemaatschappij. Aan het eind van het jaar verrekent deze de terug verkochte energie met de energie die jij zelf hebt afgenomen. Zo krijg je dus een flinke korting op je energierekening.

BonGo Solar als adviseur en installateur
BonGo Solar bestaat sinds 2012 en staat sindsdien altijd voor kwaliteit: wij zorgen ervoor dat u altijd voorzien bent van professioneel advies en we maken in ons assortiment alleen gebruik van A-merk producten. Met de aanschaf van onze zonnestroominstallatie bent u altijd voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied. Bij BonGo Solar heeft u meerdere keuzemogelijkheden voor de aanschaf van uw zonnepanelen: u kunt zonnepanelen kopen of zonnepanelen huren. Onze kundige monteurs zijn allemaal voorzien van de juiste certificaten. Zo garanderen wij keer op keer veiligheid en kwaliteit. Daarmee maken we duurzame energie beschikbaar voor iedereen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie