'Badminton is veel meer dan een spelletje op de camping of zwoele zomeravond.'
'Badminton is veel meer dan een spelletje op de camping of zwoele zomeravond.' BAN Badminton
Sporten in Amersfoort

‘Raak in de BAN van badminton’

22 september 2023 om 18:46 Zakelijk

AMERSFOORT Sportiviteit, kwaliteit en gezelligheid zijn kernbegrippen bij badmintonvereniging Badminton Amersfoort Noord (BAN). ,,Badminton is veel meer dan een spelletje op de camping of zwoele zomeravond.”

Badminton bij BAN is een dynamische zaalsport voor junioren, volwassenen, recreanten en competitiespelers, benadrukt de vereniging. Iedereen kan bij BAN drie keer vrijblijvend kennismaken met badminton voordat de geïnteresseerde besluit over het lidmaatschap. ,,Er zijn bovendien leenrackets om gratis te ervaren hoe leuk en verrassend badmintonnen is”, meldt de ledenadministratie.

VEEL PLEZIER

Badminton is laagdrempelig: iedereen kan zich de basisvaardigheden vlot eigen maken en snel goed tegenstand bieden. Badminton is een flitsende racketsport: de snelste zaalsport ter wereld. Maar iedereen - ongeacht leeftijd of spelniveau - kan plezier beleven aan de sport. Bij BAN spelen sporters op elk niveau. Badminton heeft het voordeel dat het als zaalsport het hele jaar beoefend kan worden. Voor beginnende jeugdleden is er een aparte groep op zaterdagmorgen. 

BAN houdt op zaterdag 23 september een open dag in sporthal Icoon (aan de Lovink 10 in Vathorst). Er zijn die dag volop activiteiten en iedereen kan meteen meespelen. BAN verzorgt daarnaast vanaf woensdag 11 oktober (voor volwassenen) en zaterdag 14 oktober ( voor de jeugd) een starterscursus. Voor 25 euro leren deelnemers in  tien wekelijkse badmintonlessen de badminton basisvaardigheden. ,,Het is een unieke kans om op sportieve wijze kennis te maken met badminton.

VOOR JONG EN OUD

Bij BAN krijgen alle jeugdspelers training om na enige tijd wedstrijden in de regionale jeugdcompetitie te spelen. Ook de volwassen competitiespelers krijgen wekelijks training en nemen met hun team deel aan de door de badmintonbond georganiseerde competitie.

Recreatieve volwassenen kunnen bij BAN, op diverse locaties in de stad en op verschillende avonden per week, hun favoriete sport beoefenen. Ook is er op woensdagmorgen een speelgelegenheid in sporthal Juliana van Stolberg. ,,Zo is er altijd een speelgelegenheid in de buurt. Kortom; raak bij BAN in de ban van badminton.”

Meer informatie: www.banbadminton.nl
info@banbadminton.nl of tel. 06-83852499

Deze advertorial wordt u aangeboden door Badminton Amersfoort Noord en maakt deel uit van onze commerciële sportspecial ‘Sporten in Amersfoort’. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-55706846 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie