Damir in de nagenoeg gereed zijnde Movement Gym.
Damir in de nagenoeg gereed zijnde Movement Gym. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Tweede thuisgevoel bij nieuwe locatie Movement Gym

16 november 2022 om 14:00 Zakelijk

AMERSFOORT Bewegen en sporten met een tweede thuisgevoel, met persoonlijke aandacht, verbondenheid en vernieuwing. Dat zijn kernwaarden voor Movement die centraal staan in de nieuwe gym die per 1 januari wordt geopend aan de Nijverheidsweg-Noord.

Al heel wat mensen hebben kennis gemaakt met Movement Club. Bij Movement Club is het mogelijk om met een personal trainer je persoonlijke doelstellingen te halen en perfect in vorm te blijven. Tot nu toe kon je daarvoor terecht bij een van de personal trainers en binnenkort komt er een prachtige extra locatie Movement Gym waar je persoonlijk en of in een groep kunt werken aan je vitaliteit.

VIJF ETAGES Damir Wijdenes en Stanley Bakker hebben een prachtige invulling bedacht in het vijf etages hoge pand dat op dit moment nog wordt ingericht. Wijdenes: „We merkten dat er behoefte is aan een invulling tussen sporten met een personal trainer en sporten in een reguliere sportschool. Daarom hebben wij met de vier kernwaarden een gym ontwikkeld waar je je helemaal thuis voelt vanaf het moment dat je binnenkomt. Daarvoor brengen we horeca, lounge, een huislijke sfeer, persoonlijke ontvangst en bijvoorbeeld een kapper samen in een hospitality op de begane grond.”

Een ontvangst op de begane grond waar je in een ontspannen en een gezellige sfeer wordt ontvangen. Wijdenes vervolgt: ,,Je kunt daar voor, tijdens of na het sporten nog wat drinken of eten. Op de andere etages voorzien we in diverse sportfaciliteiten die je in groepsvorm, maar ook alleen of met een sportmaatje kunt gebruiken. Boxen, yoga of high intensity trainingen zijn voorbeelden van groepslessen die je er kunt doen met de modernste faciliteiten en toestellen.” Boven in het gebouw heb je rondom een schitterend uitzicht op Amersfoort.
Je kijkt recht op de Onze Lieve Vrouwetoren die midden in het centrum van de stad staat.

GAMIFICATION Trots is Wijdenes op het gamification-gedeelte waar je aan je conditie kunt werken terwijl je tegen anderen strijdt via de interactieve omgeving. „Je kunt inloggen en dan zie je op beeld je naam, waar je bent, waar anderen zich bevinden en wat je hartslag is. Op deze manier kun je echt op hartslag worden gecoacht. Echt een prachtige ervaring en stimulans om fit mee te worden.”

BESTE SPORTCLUB Bij Movement Gym is alles gericht op de optimale begeleiding en een professionele aanpak voor een gezond lichaam en daarmee een blij en goed gevoel. Movement werd in 2020 en 2021 uitgeroepen tot beste sportclub van de provincie Utrecht en gemeente Amersfoort.

OPEN DAGEN Movement Gym houdt open dagen op 21, 22, 28 en 29 december tussen 18.00 en 21.00 uur, met speciale openingskorting voor de bezoekers. 

door Arnoud J Spaaij

Movement Gym
Nijverheidsweg-Noord 72
3812PM Amersfoort
06 51 656 243
movementgymamersfoort.nl/fitness-amersfoort/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie