MV-GYM richt zich helemaal op pilates en personal training.
MV-GYM richt zich helemaal op pilates en personal training. Anna Kurenai
Advertorial

MV-GYM: pilates en personal training

15 september 2022 om 19:00 Zakelijk

AMERSFOORT MV-GYM, gevestigd aan de Utrechtseweg 50 in Amersfoort, richt zich helemaal op pilates en personal training. Veel mensen hebben de weg al gevonden naar de studio voor pilates mattraining, pilates reformertraining, personal training en bokstraining. ,,De trainers zorgen voor een persoonlijke training die gericht is op wat de klant wil. En dat werpt zijn vruchten af. Of je bijvoorbeeld een hernia hebt of dat je topfit bent en gericht wil trainen, alles kan. Gerichte training voor ieder individu dus.”

Eigenaresse Mathilde ten Hoor, die al 20 jaar trainster is, zorgt met haar team van trainers ervoor dat iedereen op een goede en verantwoordelijke manier kan trainen. ,,Pilates komt in vele variaties en gaat veel verder dan alleen ‘oefeningen op een matje’, zoals er wel eens wordt gezegd. De pilates reformertraining is een vak apart, en de deelnemers ervaren pilates dan nog intenser. Met de reformer kun je ontelbaar veel oefeningen doen die bijdragen aan kracht, flexibiliteit en mobiliteit. De reformertraining is nog niet heel bekend in Nederland, maar we merken dat als onze leden er eenmaal kennis mee hebben gemaakt, ze het een zeer fijne en efficiënte manier van trainen vinden. Het is ook zo dat er geen contra-indicaties zijn, dus het is geschikt voor iedereen”. De les is met maximaal drie mensen, zodat je goede persoonlijke begeleiding krijgt.”

BOKSEN Mathilde werkt ook samen met RG Fitness; Rogér is werkzaam binnen MV-GYM speciaal voor bokstrainingen. Hij traint jong en oud tijdens een privéles of een duotraining. ,,Een combinatie van kracht- en bokstraining is ook een heel gewilde variatietraining die veel door Rogér wordt gegeven.”

Voor meer informatie: www.mv-gym.nl.

Dit artikel maakt deel uit van een commerciële sportbijlage die half september in De Stad Amersfoort verscheen. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Michel Rodenburg u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06-55706846 of m.rodenburg@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie