Het uitgebreide team vormt een allround gezinspraktijk.
Het uitgebreide team vormt een allround gezinspraktijk. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Amermondzorg is echte gezinspraktijk

26 maart 2022 om 22:28 Zakelijk

AMERSFOORT Tandartsenpraktijk Amermondzorg is een allround gezinspraktijk. Met maar liefst vijf behandelruimtes zijn er veel mogelijkheden voor een persoonlijke ontvangst. Dat vinden praktijkeigenaren Jantine Jaspers en Frederique van Looveren ook belangrijk: „In ons team werken meerdere tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten. Toch word je bij ons altijd door dezelfde tandarts geholpen. Persoonlijke aandacht hoort bij goede mondzorg,” zegt Frederique.

„We zijn een echte gezinspraktijk,” legt haar collega Jantine uit, „Persoonlijke aandacht, met een gespecialiseerd en dynamisch team. Geduld hoort voor mensen die angstig zijn voor ons net zo bij een goede behandeling als de beste kwalitatieve uitvoering.”

Persoonlijke aandacht hoort bij goede mondzorg

De praktijk is, naast op reguliere tijden, ook 4 avonden en zaterdags open. Praktijkmanager Tjarda Robinson weet dat patiënten de flexibiliteit waarderen. „Soms verhuizen mensen en vragen dan ‘Mag ik hier blijven komen?’ en ik zie dan ook regelmatig patiënten van verder weg die bij ons blijven. We hebben ook nog steeds ruimte voor nieuwe patiënten.”

ONZICHTBARE BEUGEL Tandartsenpraktijk Amermondzorg heeft niet alleen vrijwel alle disciplines voor mondzorg in huis, de praktijk kiest er ook voor om nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkundige zorg te ondersteunen. „Een ontwikkeling is de onzichtbare beugel,” legt Frederique uit, „Vooral van volwassenen heeft dat veel belangstelling.” De onzichtbare beugel is een doorzichtige kunststof beugel. Een set van meerdere beugels wordt met behulp van een digitaal uitgewerkt behandelplan voor ieder individu vervaardigt. Het is een behandeling die vergoed wordt indien orthodontie in het verzekeringspakket zit.
Het team verwelkomt u graag bij Amermondzorg.

Tandartspraktijk Amermondzorg, Utrechtseweg 41, 3818 EA Amersfoort, tel. 033-4611550, info@amermondzorg.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie