'We vinden het leuk om een paar keer per jaar een specifiek merk uit te lichten. Binnenkort is dat het merk Theo.'
'We vinden het leuk om een paar keer per jaar een specifiek merk uit te lichten. Binnenkort is dat het merk Theo.' Optiek Verkerk
De Specialist

‘Advies op maat maakt kiezen gemakkelijker bij Optiek Verkerk’

Zakelijk

AMERSFOORT ,,Op het moment dat je een willekeurige optiekzaak binnenstapt voor het uitzoeken van een nieuwe bril, ben je al snel geneigd om allerlei verschillende monturen op en af te zetten, zelf even rond te kijken om vervolgens weer een aantal modellen te passen. Meestal maakt zo’n winkelbezoek het maken van de definitieve keus het er niet bepaald gemakkelijker op. Eenmaal gekozen, dan komen daar nog eens de glazen bij. Het type glas, de dikte, de ontspiegeling of de meerprijs voor bepaalde toevoegingen in het glas waar je uit kan kiezen. Voordat je het weet, zie je door de bomen het bos niet meer”, weet Optometrist Jennifer Meerding van Optiek Verkerk uit ervaring. 

,,Bij Optiek Verkerk gaat het anders. Ben je op de Kamp in Amersfoort of op Het Plein in Nijkerk en je ziet de winkel van Optiek Verkerk, dan heb je meteen door dat dit een bijzondere optiekzaak is. Iedere dag zijn er gepassioneerde vakmensen aanwezig die jou in het zonnetje zetten en het geweldig vinden om je te helpen. Door rustig de tijd te nemen in onze ruim opgestelde winkels met een warme open uitstraling en breed assortiment aan diverse merken en stijlen, voorzien we jou van advies op maat. We willen je leren kennen om zo het perfecte montuur te vinden dat precies weergeeft wie jij bent. Neem plaats, geniet van bijvoorbeeld een kopje koffie en laat je inspireren en adviseren.” 

We vinden het leuk om een paar keer per jaar een specifiek merk uit te lichten, waarbij dat merk een aantal dagen volledig in de spotlight staat

COLLECTIES ,,Onze collecties worden met zorg en aandacht samengesteld en bestaan uit monturen van hoogwaardige kwaliteit. Ze zorgen voor een beter draagcomfort en hebben een mooie uitstraling. Van kunstwerkjes tot minimalistisch design, van titanium tot buffelhoorn, alles is op maat gemaakt en wordt met de hand afgewerkt. Zo hebben wij bijzonder grote collecties in huis voor zowel dames als heren van bijvoorbeeld: Theo, Lindberg, Anne et Valentin en Yellows Plus. Het zijn dan ook voornamelijk speciale merken die bekend zijn geworden door hun brillencollecties en de creativiteit achter het design, waardoor ieder merk haar eigen signatuur heeft en keer op keer te herkennen is.”

,,We nemen je graag mee in deze ontdekkingsreis en denken graag met je mee. Dat maakt Optiek Verkerk ook vernieuwend. Onze specialisten volgen alle ontwikkelingen op de voet en worden regelmatig getraind en bijgepraat op beurzen en congressen. Zo zorgen we ervoor dat we vooroplopen bij het aanmeten van de nieuwste kijkoplossingen. Of je nu op zoek bent naar een modieus advies of de perfecte oogmeting, Optiek Verkerk staat voor je klaar.”

Optiek Verkerk, Kamp 78, tel. 033-4721719, www.optiekverkerk.nl en in Nijkerk op het Plein 3, tel. 033-2453812, nijkerk@optiekverkerk.nl.

THEO ,,We vinden het leuk om een paar keer per jaar een specifiek merk uit te lichten, waarbij dat merk een aantal dagen volledig in de spotlight staat. We hebben dan de volledige collectie in huis en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Binnenkort is dat het merk Theo. Theo brillen zijn fris, eigenzinnig, kleurrijk en met een tikkeltje humor. Daar wil je graag kennis mee maken. De Theo-dagen trappen we af in Nijkerk, van 25 november tot en met 3 december. In Amersfoort kun je de volledige collectie komen bewonderen van 9 december tot en met 17 december.”

,,Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd hoe het gesteld is met de gezondheid van jouw ogen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak, of stap even binnen. Optiek Verkerk opent ogen.”

Optometrist Jennifer Meerding.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Optiek Verkerk. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van De Stad Amersfoort.nl? Neem dan contact op met Michel Rodenburg (06-12121395 m.rodenburg@bdu.nl) of onze verkoopafdeling: tel. 0342-494260, verkoop.amersfoort@bdu.nl.

advertentie
advertentie