De banen liggen in een parkachtige sfeer.
De banen liggen in een parkachtige sfeer. LTV Randenbroek
Advertorial

Een echte Randenbroeker zijn, is voor iedereen weggelegd

14 september 2022 om 18:26 Zakelijk

AMERSFOORT Het verenigingsgevoel van de leden van LTV Randenbroek zit in de genen. Ze noemen elkaar dan ook geen lid, speler of tennisser maar Randenbroekers. 

Arnoud J Spaaij

Er zijn meer verenigingen met hun roots in de wijk Randenbroek die nu elders in Amersfoort hun plek gevonden hebben en blijkbaar was Randenbroek de basis voor florerende clubs. Dat LTV Randenbroek in 1988 verhuisde naar de Hoolesteeg was toen niet per se een wens, maar heeft de vereniging uiteindelijk wel een prachtige plek opgeleverd. 

„Vooral dankzij de enorme inzet van de Randenbroekers”, zegt Dimitry Wijnen, voorzitter LTV Randenbroek. „Aan de parkachtige sfeer is veel werk verricht door de vereniging. We doen bijna al het onderhoud op de club zelf maar proberen ook telkens weer te investeren en verduurzamen zoals met overkappingen en zonnepanelen”, geeft Wijnen als voorbeeld.

STEVIGE BASIS Met zo rond de achthonderd leden heeft LTV Randenbroek een stevige basis. Maar, en daarop is Wijnen duidelijk trots, de vereniging kent een grote inzet van de leden om de sportiviteit en gezelligheid samen te brengen en mensen te ‘verenigen’. De goede clubcultuur werd zelfs geroemd in het tijdschrift Center Court van de KNTB en een paar jaar geleden behoorde de club tot de top-3 van KNLTB-verenigingen van het jaar.

De goede clubcultuur werd zelfs geroemd in het tijdschrift Center Court van de KNTB

De acht banen van de club worden intensief gebruikt. „Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat inderdaad”, zegt Wijnen. „We zijn iedere dag open en zorgen ook dat altijd een barmedewerker aanwezig is. Dat lukt goed met eigen vrijwilligers. Ook de vele activiteiten, zoals de open toernooien, die in de omgeving bekend staan om de gezelligheid, kunnen we met vrijwilligers goed georganiseerd krijgen.”

WALKING TENNIS En voor wie gewoon tennis een tikkeltje te zwaar vindt, is er op vrijdag van 13.30 uur walking tennis. Walking tennis wordt gegeven door één van de trainers van LTV Randenbroek voor zowel leden als mensen uit de buurt, die wellicht wat minder mobiel zijn. 

,,De doelstelling is om de ouderen in beweging te krijgen en houden en een stukje gezelligheid aan te bieden. Met aangepast materiaal, regels en een gezellige groep, kan je je prima vermaken met erna gezellig een drankje met elkaar in het clubhuis.” 

De kosten bedragen 2 euro per keer. Ook met walking tennis ben je voor je het weet een echte ‘Randenbroeker’.

Meer over LTV Randenbroek is te vinden op de website: www.ltvrandenbroek.nl.

Dit artikel maakt deel uit van een commerciële sportbijlage die half september in De Stad Amersfoort verscheen. Bij interesse in een advertorial of andere vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Michel Rodenburg u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06-12121395 of m.rodenburg@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie