De mogelijkheden bij Club Pelikaan zijn ongekend.
De mogelijkheden bij Club Pelikaan zijn ongekend. Club Pelikaan
Advertorial

Club Pelikaan: alles erop en eraan

Zakelijk

AMERSFOORT Bij de opening in 1993 was Club Pelikaan spraakmakend. Een lidmaatschap met alles erop en eraan voor 10 jaar was in één keer af te sluiten. Het concept kreeg wijde bekendheid en werd uitontwikkeld. Inmiddels is Club Pelikaan onderweg naar het dertigjarige bestaan in 2023.

Arnoud J Spaaij

Club Pellikaan is meer dan een sportclub. Naast fitness, groepslessen, squash en tennis, zit ook het gebruik van het zwembad, the wellness met sauna’s, stoombad en zonnebank inbegrepen in het lidmaatschap. En voor kinderen is er de Kidsclub; terwijl ouders sporten kunnen de kinderen ondertussen spelen en knutselen. De allerkleinsten kunnen mee doen met Little Gym en oudere kinderen kunnen op zwemles of doen mee met tennisles, Kids Boxing of Kids Dance. 

FANTASTISCHE VERHALEN Dennis Verweij begon 25 jaar geleden als stagiair en is vanaf 2014 clubmanager in Amersfoort. Verweij: ,,De club zit vol fantastische verhalen. Ik spreek regelmatig leden die al vanaf dag één lid zijn en ook leden die zelf als dreumes in de Kidsclub kwamen. Die brengen er nu hun eigen kinderen heen zodat ze zelf kunnen sporten.“

Club Pellikaan heeft op het buitenterrein uitgebreid met drie padelbanen en een nieuwe outdoor trainingsarea met jumpboxes, free weights, functional rack, running track en outdoor boxing. Tijdens de pandemie trok iedereen massaal naar buiten om te sporten. Nu is buiten sporten niet meer weg te denken.

Bij Club Pellikaan is alles onder één dak te vinden voor één vaste maandprijs

Verweij gaat verder: ,,Rackets is slechts een onderdeel van ons totale aanbod, maar bij onze leden altijd al bijzonder populair. Naast tennis, badminton, tafeltennis en squash kwam er steeds meer vraag naar padel. Deze sport is voor alle leeftijden, laagdrempelig en snel aan te leren. Daarnaast heeft het een sociaal aspect, en dat is precies waar onze leden behoefte aan hebben. Na het potje padel kunnen zij nog even nakletsen in onze Coffee Club.”

SPEELTUIN VOOR VOLWASSENEN ‘The Field indoor and outdoor’ is een speeltuin voor volwassenen. Bezoekers vinden er een klimrek, op de grond is een running track aangebracht, aan het rek hangen zwarte bokszakken en in de container liggen alle free weights en andere attributen. Op The Field kan individueel gesport worden of deelgenomen worden aan één van de speciaal ontwikkelde ‘The Field’-lessen.

De wellness en het zwembad van Club Pelikaan zijn de ideale plekken om tot rust te komen. Een bezoek aan de sauna of het stoombad zorgt dat spieren sneller herstellen.

Bij Club Pellikaan is alles onder één dak te vinden voor één vaste maandprijs. Sterker, slanker of fitter worden? De fitcoaches staan klaar om te helpen met ieders doelen.
Meer informatie over Club Pelikaan: www.clubpellikaan.nl.

Dit artikel maakt deel uit van een commerciële sportbijlage die half september in De Stad Amersfoort verscheen. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Michel Rodenburg u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06-55706846 of m.rodenburg@bdu.nl.

advertentie
advertentie