Jodi Stiel en Esther van de Belt zijn blij met de open sportdag.
Jodi Stiel en Esther van de Belt zijn blij met de open sportdag. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Goede doelen open sportdag bij Theo Meijer Sport

27 maart 2022 om 07:30 Zakelijk

LEUSDEN Theo Meijer Sport innoveert met grote regelmaat. Wie bijvoorbeeld kennis wil maken met padel, de nieuwste trend in racketsport, kan daar binnenkort al voor reserveren.

Arnoud J Spaaij

Kennismaken met een groot scala aan sporten die aangeboden worden bij Theo Meijer Sport kan sowieso binnenkort. Op tweede paasdag, maandag 18 april, wordt namelijk weer de Goededoelendag gehouden.
„We combineren maximaal negen sportonderdelen waaraan je gedurende de dag kan proeven. Per onderdeel betaal vijf of zeven euro. Je maakt op een leuke manier kennis met sporten en kan deelnemen aan de lunch. Maar...”, en Theo Meijer benadrukt het extra: „de opbrengst die met die bijdragen wordt verzameld is voor goede doelen in de omgeving.”

Het is ook een beetje het begin van het seizoen, een dag gezond bewegen, de samenwerking van het team en de sporters en saamhorigheid van bedrijven

SAMEN De Goededoelendag is eigenlijk dus heel veel meer dan een inzameling. Meijer: „Het is ook een beetje het begin van het seizoen, een dag gezond bewegen, de samenwerking van het team en de sporters en saamhorigheid van bedrijven. De paasbrunch is gesponsord door Jumbo en de Kopermolen bijvoorbeeld. En we hebben die dag een veiling met kavels als ene dinerbon, een sportieve zonnebril, kaarten voor Afas-live en leuke workshops. Ook daarvan is de opbrengst voor het goede doel.”

ALS EN KINDERZIEKENHUIS Het goede doel wordt ieder jaar gekozen uit de eigen betrokken mensen die bij Theo Meijer Sport met regelmaat sportief zijn. „Dit jaar hebben we gekozen voor de Stichting ALS Nederland. En daarnaast ook voor kinderen met aangeboren hartafwijking in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. We voelen ons eraan verbonden en daarom is het extra goed dat de opbrengst van dit jaar naar deze organisaties gaat.”

PADEL Of padel al kan worden gespeeld op de Goededoelendag is nog niet helemaal zeker. „We werken aan de mogelijkheden. Aan een reserveringssysteem bijvoorbeeld want je kan per keer een baan huren. Er komen drie banen waarvan twee voor dubbelspel en - dat is uniek - ook één baan voor enkelspel”, legt Meijer de mogelijkheden uit. „Wij denken dat we op deze manier en padel perfect op andere sporten laten aansluiten. Zo is het bijvoorbeeld bij een bedrijfsuitje een uitstekende aanvulling op tennis en squash.”

MEEDOEN Wie met sporten kennis wil maken bij Theo Meijer Sport op de Goededoelendag, kan dat doorgeven via de website. Maar vanzelfsprekend zijn er ook andere mogelijkheden om kennis te maken met sport of de diverse activiteiten bij Theo Meijer Sport.

Theo Meijer Sport, Plantageweg 6, 3833 AZ Leusden, tel. 033-4946409, info@theomeijersport.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie