Ruud Luchtenveld belooft: 'Een stem op nummer zestien van de VVD is een stem op een adequate aanpak'.
Ruud Luchtenveld belooft: 'Een stem op nummer zestien van de VVD is een stem op een adequate aanpak'. Arnoud J Spaaij
Advertorial

‘Stem op nummer zestien van de VVD voor een adequate aanpak’

4 maart 2022 om 15:15 Zakelijk

Luchtenveld woont in Hoogland, het dorp dat in de komende jaren voor nieuwe uitdagingen staat. „De Zevenhuizerstraat gaat op de schop. Gevaarlijke situaties vragen om een oplossing. Maar over de uitvoering wordt te lang gesproken. Een slagvaardige aanpak is nodig om ieders veiligheid te garanderen.” Slagvaardigheid, maar wel in goed overleg met het dorp, bepleit hij ook bij renovatie of nieuwbouw van Zwembad Hoogland. „In combinatie met realisatie van woningen kan dit een interessante vernieuwing worden.”

AMERSFOORT Ruud Luchtenveld is kandidaat voor de VVD bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De 65-jarige bestuurder heeft ruime ervaring in het openbaar bestuur. In het recente verleden was de liberaal uit Hoogland voor de VVD onder meer wethouder in Amersfoort en Lelystad en lid van de Tweede Kamer. Nog steeds laat hij zijn betrokken politieke en Hooglandse en Amersfoortse hart spreken ten gunste van het lokale belang.

„Ik ben de enige liberaal uit Hoogland waarop gestemd kan worden,” opent Luchtenveld. „Ten behoeve van de lokale gemeenschap zet ik mijn ervaring in om een brug te slaan tussen inwoners en overheden. Thans als voorzitter van de Stichting Vrienden van de Eemhaven (SVE). Maar als raadslid zou ik meer kunnen bereiken.”

Ten behoeve van de lokale gemeenschap zet ik mijn ervaring in om een brug te slaan tussen inwoners en overheden

Bestuurlijke aandacht vraagt ook de Kop van Isselt. „Met de SVE heb ik me gebogen over de oeverinrichting van de Eem”, licht Luchtenveld toe. „Door teruglopende beroepsvaart en toenemend toeristisch gebruik van de Eem, moet de inrichting van de Eem daarin meegaan. Stalen damwanden vervangen door natuurvriendelijke oevers met daarbij voorzieningen voor wandelaars en fietsers. ”

Maar er speelt meer. Luchtenveld wil de gemeenteraad vooral ook in om op te komen voor het groeiend aantal senioren en mensen met een beperking. „Zij verdienen nadrukkelijk een volwaardige plek in onze dynamische samenleving.”

Er is de komende jaren veel bestuurlijk werk te doen. „Een stem op nummer zestien van de VVD is een stem op een adequate aanpak om in Amersfoort, Hoogland en Hooglanderveen het wonen, werken en recreëren voor jong en oud naar een hoger en veiliger plan te tillen. Een aanpak waarin de liberale VVD-waarden niet ontbreken”, besluit Luchtenveld.

(Dit artikel is een advertorial.)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie